Öncelikle çok teşekkürler hepinize yorumlarınız için.
@Jira haklısınız. Yapacak bir şeyler kalmayınca sanırım öyle yapacağım...
@o_ulcan şimdi orası öyle tabii ki ama gerçek anlamda bu durum için korktuğum şeyler var. Mesela, bir zaman sonra sıkılır insan sürekli evde durmaktan. Aslında bu çokta büyük bir problem olmayabilir. Hobi bulup, onun üstüne yoğunlaşılabilir. Lakin, asıl sıkıntı şuralarda. Mesela, okulda ders çalışmaktan veya dersi dinlemekten başka çareniz olmadığı için dinliyorsunuz diyelim. Yada öğrenmek için. Fakat evde bu istek nasıl geliyor? Açıkcası kendime çok güvenmiyorum o konuda.
Genel olarak, hayatınız nasıl gidiyor? Mutlu musunuz halinizden? Bir de şuan, örgün öğretim de olsaydınız, kaçıncı sınıf olmanız gerekirdi? Notlarınız nasıl, zor oluyor mu? Sınav sistemi nasıl? Merak ettiğim bir çok soru var açıkcası.
@IronsideOdin o da başka bir haklı bakış açısı oluyor maalesef. Bu arada MTAL'de okuyorum. Bizimki de erkek sayılabilir. Zaten yarısı kadar kız olsaydı, en azından düzen içinde olurdu sınıf diye düşünüyorum.
10. sınıfta meslek dersleri görmeye başlayacağız. Günde 10 ders... 12 bile olduğu oluyormuş. Gerçekten yazık bize.