Açık liseye geçtim önerisi olan var mı?

Peki 1 haftadır yokum arayıp sormaları gerekmez mi ö*dünmü kaldın mı diye? Belki de sen haklısın ben iyimser düşünüyorum.

Ya kanka sen çok dert etmişsin agam dediğim kişiler okulu bıraktıktan sonra bir kere bile yazmadılar boş ver takmak böyle şeyleri.

Peki 1 haftadır yokum arayıp sormaları gerekmez mi ö*dünmü kaldınmı diye? Belki de sen haklısın ben iyimser düşünüyorum
Çok yakın arkadaşlarınsa ve internetten vs. konuşuyorsanız evet o zaman biraz ayıp olmuş fakat çok yakın değilseniz sormamaları gayet normal.

Cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Bu saatten sonra pek bişey olacak gibi de durmuyo zaten ama illa ki böyle de devam edecek değil ya. Yani İnşAllah böyle devam etmez.

Yok cidden öyle. Okumak istemeyince veya açığa geçince sanki bir çöpmüşsünüz gibi davranılıyor insana. Yaşadım çünkü. Sanki hiçbir halt yapamayacağız sanki açığa geçince açlıktan öleceğiz ama okursak ev araba her şey tahsis edilecekmiş gibi bir algı var ailelerde.

İleride yaşayacağın şeyi erkenden yaşamışsın birşey farketmeyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…