Açık liseye ilk kez kayıt yaptırmak için tastikname gerekli midir?

Mustafa12342

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Açık liseye geçmeyi düşünüyorum ve bunun için tastikname gerekli diye biliyorum. Ancak forumda gördüğüm birkaç konuda tastikname olmadan da açığa geçilebileceği söylenmiş. Bu konu kafamı karıştırdı da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sizden hangi belgeler isteniyorsa onları hazırlayın. Etrafınızdaki insanların dediğine bakıp da kafanızın karışmasına izin vermeyin. Halk Eğitim eğer sizden tasdikname istiyorsa okuldan alın. Ayrıca tasdikname şart diye hatırlıyorum ben de.

Hocam sorunuzun cevabı dışında bir şey sormak istiyorum açık liseye hangi şartı karşılayarak geçtiniz?

Hocam sorunuzun cevabı dışında bir şey sormak istiyorum açık liseye hangi şartı karşılayarak geçtiniz?

Genelde herkes sınıfta kalarak geçmeye çalısıyor hocam.

Biliyorum, geçen sene bilseydim bende yapardım lakin bu sene son sınıf olunca durum değişiyor.

Diğer şartlar biraz daha zor hocam bende 9. sınıftan geçmiştim açığa tasdikname istememişlerdi biz ortaokul diploması götürmüstük.

Diğer şartlar biraz daha zor hocam bende 9. sınıftan geçmiştim açığa tasdikname istememişlerdi biz ortaokul diploması götürmüstük.
Sınıftan sınıfa değişiyor o zaman heralde. Ben 12.sınıfta geçmiştim tasdikname istemişlerdi okuldan.

Sınıftan sınıfa değişiyor o zaman herhalde. Ben 12.sınıfta geçmiştim tasdikname istemişlerdi okuldan.

Evet galiba sınıftan sınıfa değişiyor 9'dan sonrası tasdikname istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…