Açık liseye kaç kredi ile başlarım?

FA5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM
Arkadaşlar 12. sınıf öğrencisiyim bu sene açık liseye geçmeye karar verdim ama korktuğum bir nokta var kredimin çok düşük olmasından korkuyorum. 9. sınıfta yedi zayıfım vardı sadece edebiyat sorumluydu ama sorumluluk sınavı ile verdim. 10. sınıfta da üç on birinci sınıfta 1 zayıfım vardı alttan ders yoktu 9.sınıf 52 ortalama 10.sınıf 65 11.sınıf 67 ortlama @333365 hocam yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende açığa geçtim de krediniz notlarınza göre hesaplanır verilir o yüzden tam bir şey söylemek biraz zor. Kayıt yapan kişi öyle demişti bana dalga filan geçmişti o derslerin iyiymiş dedi müzik 100 dedi.

Kredi hesabının nasıl yapıldığını maalesef bilemiyorum. Eğer ki alttan dersin yoksa düşük krediyle başlamazsın. Kredin bitirmeye yakın ya da bitmiş olur. Zorunlu dersleri vererek mezun olursun.

Kredi hesabının nasıl yapıldığını maalesef bilemiyorum. Eğer ki alttan dersin yoksa düşük krediyle başlamazsın. Kredin bitirmeye yakın ya da bitmiş olur. Zorunlu dersleri vererek mezun olursun.

Hocam alttan bir tek edebiyat dersim vardı onu da verdim ama dokuzdaki 50 puan altı derslerim sorumluluk olmasa da sanırım kredi vermiyormuş o yüzden çok kararsızım.

3. dönem sınavı da oluyor. Ona da girersin ve sınavları çok zor olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı