Açık liseye nasıl geçilir?

TOLKlEN

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba bu sene sınıfta kaldım eğer kalmasaydım son senem olacaktı açığa geçmek istiyorum ama arkadaşlarım geçmemin bir yolu olmadığını söyledi, hafızlık vs şans işiymiş açığa geçmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sene geçmemin bir yolu yokmu?
Merhaba, ben geçen yıl bir kere sınıfta kaldım. Milli Eğitim'e gittim ve kayıtları beklememi söylediler; kaydımın olacağını belirttiler. Bu sene yayımlanan yönetmelikte de bir yıl sınıfta kalanların geçebileceği yazıyor. Yönetmeliği buraya bırakıyorum. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/08/20240813-4.htm

Bir sene daha kalman lazım. 2 sene kalınca geçebiliyorsun.
Kardeşim, neden bilip bilmeden konuşuyorsun? Yönetmelik 14 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlandı. Onu da attım. Bir kere kalanlar geçebileceği yazıyor. Niye adama yanlış bilgi veriyorsun

27 şubatta kaldım çok anlayamadım süresi vs varmı geçmem için ve süreç nasıl nereye gidip neyapmam lazım biraz anlatabilirmisiniz?

27 şubatta kaldım çok anlayamadım süresi vs var mı geçmem için ve süreç nasıl nereye gidip neyapmam lazım biraz anlatabilir misiniz?

Reis kayıtlar başlayınca git geç milli eğitime sonra halk eğitime yönlendiriler en geç Eylül'de başlar kayıtlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…