imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 29 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar ben 9. sınıfım. Açık liseye geçmek için nereye başvuru yapacağım? Yardımcı olur musunuz?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ciddi bir sağlık sorunun yoksa ve imam olmak istemiyorsan maalesef pek mümkün değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ciddi bir sağlık sorunun yoksa ve imam olmak istemiyorsan maalesef pek mümkün değil.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 imam efendi bayıldı dedi: Arkadaşlar ben 9. sınıfım. Açık liseye geçmek için nereye başvuru yapacağım? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 1 sene sınıfta kalmak, bir takım sağlık sorunları, milli sporcu olmak gibi olaylar dışında geçemiyorsunuz.
imam efendi bayıldı dedi: Arkadaşlar ben 9. sınıfım. Açık liseye geçmek için nereye başvuru yapacağım? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 1 sene sınıfta kalmak, bir takım sağlık sorunları, milli sporcu olmak gibi olaylar dışında geçemiyorsunuz.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 29 Ağustos 2024 #4 AlexaBliss dedi: 1 sene sınıfta kalmak, bir takım sağlık sorunları, milli sporcu olmak gibi olaylar dışında geçemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar yapacağım. Geçebilir miyim yani?
AlexaBliss dedi: 1 sene sınıfta kalmak, bir takım sağlık sorunları, milli sporcu olmak gibi olaylar dışında geçemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar yapacağım. Geçebilir miyim yani?
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.232 Yer düzce 29 Ağustos 2024 #5 imam efendi bayıldı dedi: Ben geçen sene 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar yapacağım. Geçebilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Kayıtlar başladı 22 Eylül'e kadar süresi var, halk eğitime gidip şansınızı deneyin.
imam efendi bayıldı dedi: Ben geçen sene 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar yapacağım. Geçebilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Kayıtlar başladı 22 Eylül'e kadar süresi var, halk eğitime gidip şansınızı deneyin.
Y Yargiccelik Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2024 #6 imam efendi bayıldı dedi: Ben geçen sene 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar yapacağım. Geçebilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Ne oldu sonuç?
imam efendi bayıldı dedi: Ben geçen sene 9. sınıfta kaldım. Bu sene tekrar yapacağım. Geçebilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Ne oldu sonuç?
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 2 Eylül 2024 #7 Yargiccelik dedi: Ne oldu sonuç? Genişletmek için tıkla... Geçebiliyorum, ama geçmekten vazgeçtim. Bu sene de kalırsam zaten garanti açık olacak.
Yargiccelik dedi: Ne oldu sonuç? Genişletmek için tıkla... Geçebiliyorum, ama geçmekten vazgeçtim. Bu sene de kalırsam zaten garanti açık olacak.
Y Yargiccelik Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2024 #8 imam efendi bayıldı dedi: Geçebiliyorum, ama geçmekten vazgeçtim. Bu sene de kalırsam zaten garanti açık olacak. Genişletmek için tıkla... Halk eğitim, geçebileceğinizi söyledi mi? Benim için çok önemli. Bu yüzden soruyorum. Kusura bakmayın.
imam efendi bayıldı dedi: Geçebiliyorum, ama geçmekten vazgeçtim. Bu sene de kalırsam zaten garanti açık olacak. Genişletmek için tıkla... Halk eğitim, geçebileceğinizi söyledi mi? Benim için çok önemli. Bu yüzden soruyorum. Kusura bakmayın.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 2 Eylül 2024 #9 Yargiccelik dedi: Halk eğitim, geçebileceğinizi söyledi mi? Benim için çok önemli. Bu yüzden soruyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Halk eğitime gitmedim, ama geçmek için 1 sene kalmış olmak gerekiyor. Bende 1 sene kalmıştım zaten.
Yargiccelik dedi: Halk eğitim, geçebileceğinizi söyledi mi? Benim için çok önemli. Bu yüzden soruyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Halk eğitime gitmedim, ama geçmek için 1 sene kalmış olmak gerekiyor. Bende 1 sene kalmıştım zaten.
DanielLayksın Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #10 Yargiccelik dedi: Halk eğitim, geçebileceğinizi söyledi mi? Benim için çok önemli. Bu yüzden soruyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 1 sene kaldıysan geçersin
Yargiccelik dedi: Halk eğitim, geçebileceğinizi söyledi mi? Benim için çok önemli. Bu yüzden soruyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 1 sene kaldıysan geçersin