furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #11 kozmosxd dedi: İşe yaradı mı hocam Dershaneye gidiyorsak geçirme ihtimalini geçiş şartlarında göremedim emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Geçen Sene Rehberlik Hocamız Demişti Oluyor Yüksek İhtimalle
kozmosxd dedi: İşe yaradı mı hocam Dershaneye gidiyorsak geçirme ihtimalini geçiş şartlarında göremedim emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Geçen Sene Rehberlik Hocamız Demişti Oluyor Yüksek İhtimalle
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 27 Aralık 2024 #12 furkanankara dedi: Geçen Sene Rehberlik Hocamız Demişti Oluyor Yüksek İhtimalle Genişletmek için tıkla... Halk eğitime sorayım en iyisi
furkanankara dedi: Geçen Sene Rehberlik Hocamız Demişti Oluyor Yüksek İhtimalle Genişletmek için tıkla... Halk eğitime sorayım en iyisi
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Aralık 2024 #13 Geçerli bir mazeretiniz varsa geçebilirsiniz. Mesela daha önceden bir kere sınıf tekrarına düştüyseniz, geçebilmeniz için geçerli bir mazeret.
Geçerli bir mazeretiniz varsa geçebilirsiniz. Mesela daha önceden bir kere sınıf tekrarına düştüyseniz, geçebilmeniz için geçerli bir mazeret.
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 27 Aralık 2024 #14 333365 dedi: Geçerli bir mazeretiniz varsa geçebilirsiniz. Mesela daha önceden bir kere sınıf tekrarına düştüyseniz, geçebilmeniz için geçerli bir mazeret. Genişletmek için tıkla... Sanırım geçerli bir mazeretim yok ama çok geçmeyi istiyorum başka bir yolu yok mudur? Dershaneye gidiyorum desem kabul etmezler mi?
333365 dedi: Geçerli bir mazeretiniz varsa geçebilirsiniz. Mesela daha önceden bir kere sınıf tekrarına düştüyseniz, geçebilmeniz için geçerli bir mazeret. Genişletmek için tıkla... Sanırım geçerli bir mazeretim yok ama çok geçmeyi istiyorum başka bir yolu yok mudur? Dershaneye gidiyorum desem kabul etmezler mi?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Aralık 2024 #15 @kozmosxd, maalesef. Dershaneye gitmeniz geçerli mazeret değil.
A Arrow0878688 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #16 kozmosxd dedi: İşe yaradı mı hocam. Dershaneye gidiyorsak geçirme ihtimalini geçiş şartlarında göremedim emin misiniz? Genişletmek için tıkla... geç gördüm kusura bakma işe yaramadı hocam sınıf tekrarına kalmak gerekiyor.
kozmosxd dedi: İşe yaradı mı hocam. Dershaneye gidiyorsak geçirme ihtimalini geçiş şartlarında göremedim emin misiniz? Genişletmek için tıkla... geç gördüm kusura bakma işe yaramadı hocam sınıf tekrarına kalmak gerekiyor.