Hocam okuldan tasdikname alıp ayrılıp boşta 1 sene bekleyincede kabul oluyor mu yoksa kaydımız mevcutken sınıftamı kalmamız lazım bilginiz var mı?
Kaydınız mevcutken sınıfta kaldıktan sonra tasfikname alarak okuldan ayrılmanız gerek.
Hatta tasdiknameye de gerek yok, tüm işlemleri halk eğitim yapıyor.
ChatGPT'ye durumunu anlat açık liseye geçişin kolaylaştırılmasını iste diye CİMERE yazı yazar mısın de yazdığı metni CİMERE yaz.Ne üzerinden geçtin dostum?
Başka bir yol var mı bildiğiniz geçmek için?
Hocam siz kaçıncı sınıfta geçiş yapmıştınız? Okula gidip sordum ancak 2 sene sınıfta kalmam veya boşta beklemem gerektiği söylendi 1 sene yeterli değil dediler.
11. sınıfta geçiş yaptım, okulunuz yanlış bilgi vermiş. 1 kez kalmak hala yeterli eğer önümüzdeki kayıtlarda bir değişiklik olmazsa. Buyurun yasalar ve benim geçiş nedenim:
I) sınıf tekrarına kalanlardan, bu yönetmeliğin 59 uncu maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi hükümlerine göre öğrenim hakkı devam eden,
Eki Görüntüle 2568176
Evet hocam bende öyle düşündüm ama personellerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor diye düşünmüştüm teşekkürler.
@Rowaulf Hocam, tekrardan merhaba. Şu an yeni kayıtlar başladı ve maddelerde değişiklik yok. Yarın kayıt yapmaya gideceğim ama aklımda birkaç soru var.
Hocam, e-Okul kaydım olsa bile genelgede “ortaöğretim ara sınıfından geçiş yapanlar” hakkında bir bölüm vardı. E, sonuçta biz de sınıfta kalarak geçiyoruz ve siz de öyle geçtiniz. O kısımda bu öğrencilerin tasdikname getirilmesi yazıyordu. Acaba siz götürdünüz mü?
İkinci olarak, sınıfta kalmak için okula gitmedim. Ben açık liseye geçtiğimde durumum ne olacak acaba? Çünkü çoğu sınava girmedim, hepsinden sorumlu kaldım.
Üçüncü olarak ise, ben 10. sınıfta bıraktım. 3. dönemden başlayacağım. Sizin tahmininizce ne zaman mezun olurum?
Hocam, müsaitseniz lütfen kayıt yapmadan cevaplayın
Şimdiden teşekkürler.
ChatGPT'ye durumunu anlat açık liseye geçişin kolaylaştırılmasını iste diye CİMER'e yazı yazar mısın de yazdığı metni CİMER'e yaz.
Hayırlı olsun.Okulum bitti hocam