Açık liseye nasıl geçiş yapılabilir?

klavjez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu sene açığa geçme düşüncem vardı bu yüzden dershaneye yazılmıştım okullar kapandıktan sonra. Ama bakanlığın yaptığı dün ki açıklamada açık liseye herkesin geçemeyeceği açıklandı. Ama ben sırf açık lise için dershaneye yazılmıştım ve haftanın 5 günü de gidecek şekilde ayarlamıştım kendimi. Ve okuduğum okulda sözel bölüm olmadığı için dershaneye yazılmıstım bir yan (sınava sözelden girmeyi düşünüyorum). Yani şu durumda gerçekten mağdurum. İl milli eğitim ile görüşsem bir çözüme kavuşturabilir miyim? (açığa geçmeyi düşünüp benim gibi dershaneye yazılan birçok mağdur öğrenci var).

Son düzenleyen: Moderatör:
İl Milli Eğitim fazla yüksek bir kurum. Önce okul müdürünüzle (aileniz ile birlikte) konuşursanız ne yapabileceğinizi anlatacaktır size. Okulu istemiyorum demeyin makul bir sebep bulun. Ailesel bir mesele olduğu zaman çok üstelemeyeceklerdir.

Hocam okul müdürünün pek yardımcı olacağını sanmıyorum ya. Açık lise ile Halk Eğitim Merkezleri ilgileniyor çünkü. Sağolun tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…