Sarkastikk Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi?
Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi?
Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #2 Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Edeceklerini sanmıyorum. Resmi iş olduğu için veli gereklidir.
Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Edeceklerini sanmıyorum. Resmi iş olduğu için veli gereklidir.
4 449822 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 123 8 Şubat 2022 #3 Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Ablan 18 yaşından büyükse kabul ederler diye biliyorum eğer etmezlerse bir yolu vardır elbet. Sen ne yap ne et o açık liseye başvur.
Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Ablan 18 yaşından büyükse kabul ederler diye biliyorum eğer etmezlerse bir yolu vardır elbet. Sen ne yap ne et o açık liseye başvur.
Sarkastikk Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 449822 dedi: Ablan 18 yaşından büyükse kabul ederler diye biliyorum eğer etmezlerse bir yolu vardır elbet. Sen ne yap ne et o açık liseye başvur. Genişletmek için tıkla... İnşallah kanka ya bıktım okuldan.
449822 dedi: Ablan 18 yaşından büyükse kabul ederler diye biliyorum eğer etmezlerse bir yolu vardır elbet. Sen ne yap ne et o açık liseye başvur. Genişletmek için tıkla... İnşallah kanka ya bıktım okuldan.
4 449822 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 123 8 Şubat 2022 #5 Sarkastikk dedi: İnşallah kanka ya bıktım okuldan. Genişletmek için tıkla... Senin içinde iyi olur hem. Hem çalışırsın hem de okursun.
Sarkastikk dedi: İnşallah kanka ya bıktım okuldan. Genişletmek için tıkla... Senin içinde iyi olur hem. Hem çalışırsın hem de okursun.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #6 Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Ablan 18'den büyükse etmeleri lazım.
Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Ablan 18'den büyükse etmeleri lazım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 8 Şubat 2022 #7 1. dereceden yakınınız olduğu için problem oluşturacağını sanmam.
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #8 Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Geçerken ne yapmak lazım anlatabilirmisiniz ne yapılmalı.
Sarkastikk dedi: Arkadaşlar merhaba, annemle babam şehir dışında. Bu hafta açık liseye başvuru yapmak istiyorum ablamın imzasını kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Geçerken ne yapmak lazım anlatabilirmisiniz ne yapılmalı.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.327 Yer düzce 4 Nisan 2023 #9 Geçtiniz mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023