Çözüldü Açık öğretim başvurusu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sxtre

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel Core i5-12500h
NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics
24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram
Samsung 512 NVM M.2 SSD
Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD
Meslek
Müzik Prodüktörü
Selamlar.

Bu sene tercihlerim doğrultusunda, Anadolu Üniversitesi açık öğretim ön lisans bölümlerinden birisine gireceğim umarım.
ÖSYM tercihleri 30'nda açtığı zaman oradan mı başvuruyoruz? Yoksa sitesi veya yüz yüze gidip de yapmamız gereken bir işlem mi var?
Süreç nasıl işliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Çözüm
ÖSYM tercihlerinden yapıyorsunuz. Tercih ettiğiniz bölüm gelirse de online olarak kayıt olursunuz (sitesindeki duyuruları takip edin).
ÖSYM tercihlerinden yapıyorsunuz. Tercih ettiğiniz bölüm gelirse de Online olarak kayıt olursunuz (sitesindeki duyuruları takip edin).

Teşekkür ederim, o zaman bölümü yazıp ardından tercihler açıklandığında, bölüm çıkarsa, başvurumu yapıyorum.
Peki bir soru daha var aklımda, daha öncesinde birisi söylemişti, ilk başvuruda kayıtta vesaire Eskişehir'e gitmek gerekiyor diye.

Teşekkür ederim, o zaman bölümü yazıp ardından tercihler açıklandığında, bölüm çıkarsa, başvurumu yapıyorum.
Peki bir soru daha var aklımda, daha öncesinde birisi söylemişti, ilk başvuruda kayıtta vesaire Eskişehir'e gitmek gerekiyor diye.

Hayır, gerek yok. Eskiden gerekebiliyordu. Online kayıt var artık rahatça olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı