Açık öğretim fakültesiyle öğrenci pasaportu alınabilir mi?

Ways

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen dönem liseyi bitirdim. Şu an okumuyorum ve öğrenciliğim bitmeden öğrenci pasaportu almadığım için kafamı duvarlara vuruyorum. Sanırım bir yolu varmış, açık öğretim fakültesine dönem ücretlerini ödeyip kaydolduktan sonra öğrenci pasaportunu alabiliyormuşum. Bunu yapabilir miyim? 2 dönemden sonra öğrenci olmasam da ileride pasaport kullanımında sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba, geçen dönem liseyi bitirdim. Şu an okumuyorum ve öğrenciliğim bitmeden öğrenci pasaportu almadığım için kafamı duvarlara vuruyorum. Sanırım bir yolu varmış, açık öğretim fakültesine dönem ücretlerini ödeyip kaydolduktan sonra öğrenci pasaportunu alabiliyormuşum. Bunu yapabilir miyim? 2 dönemden sonra öğrenci olmasam da ileride pasaport kullanımında sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Evet benim var 25 yaşına kadar alabiliyorsun. Eğer öğrencilik şartın ortadan kalkarsa pasaportun iptal olur.Önlisansa yazıldıysan önlisansı bitir 2 ci üniversite kapsamında kayıt yaptır 2 + 2 sonra yks gir 4 yıl daha oku bitir sonra ikinci üniversite kapsamında 4 yıllık öğrenimin üzerinden seç 2 + 2 + 4 + 4 toplamda 12 yıl pasaportlu olursun

Evet benim var 25 yaşına kadar alabiliyorsun. Eğer öğrencilik şartın ortadan kalkarsa pasaportun iptal olur. Önlisansa yazıldıysan önlisansı bitir 2 ci üniversite kapsamında kayıt yaptır 2 + 2 sonra YKS gir 4 yıl daha oku bitir sonra ikinci üniversite kapsamında 4 yıllık öğrenimin üzerinden seç 2 + 2 + 4 + 4 toplamda 12 yıl pasaportlu olursun.

Hocam okul kavramlarını hiç bilmiyorum, liseyi bitirdim şu anda çalışıyorum zaten. Sadece pasaport için açık öğretime gir çık yapsam kullanabilir miyim diye merak etmiştim ama öğrenci olarak kalmak gerekiyormuş, yapacak bir şey yok zaten yılda 1 2 kere lazım olur onu da ödeyelim artık.

Hocam okul kavramlarını hiç bilmiyorum, liseyi bitirdim şu anda çalışıyorum zaten. Sadece pasaport için açık öğretime gir çık yapsam kullanabilir miyim diye merak etmiştim ama öğrenci olarak kalmak gerekiyormuş, yapacak bir şey yok zaten yılda 1 2 kere lazım olur onu da ödeyelim artık.
Öğrenci olarak kalman lazım 25 yaşına kadar. aylık 3800 - 4200 tl oldu harçları

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı