Açık öğretim ile tıbbi sekreter olunur mu?

veysel000

Hectopat
Açık öğretimden yönetim bilişim sistemleri okuyorum, (4 yıllık) 2. sınıftayım. Tıbbi sekreter olmak istiyorum, açık öğretimden tıbbi sekreterlik yazabilir miyim? Kafam karışık biraz 4 yıllık bölümden kaydımı sildirsem sorun olur mu? Ayrıca P93 KPSS'ye hazırlanmam gerekiyor değil mi? Çok bir bilgim yok bu konuda.

Okunmaz.

Okunmaz
Lisans ve ön lisans programını farklı üniversite olmak şartıyla yazılabilir diye görmüştüm göz ucuyla. Sanırım yanlış bilgi.
Pardon okunur. Ben Tıbbi sekreterlik bölümü okunur mu diye algılamışım.

Okunmaz

Pardon okunur. Ben Tıbbi sekreterlik bölümü okunur mu diye algılamışım.
Ben açıktan okuyordum o bölümü sonda ayriyeten Yaşlı Bakımı bölümü'nü yazdım. Tıbbi sekreterliği önünün kapanma ihtimali çok yüksekti ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şu an ne yapıyorsunuz hocam? Kafam biraz karışık. Tek başıma yazılımda ilerleyemiyorum artık. Bir an önce memur olmaya karar verdim.

Peki şu an ne yapıyorsunuz hocam? Kafam biraz karışık. Tek başıma yazılımda ilerleyemiyorum artık. Bir an önce memur olmaya karar verdim.
Yaşlı Bakımı bölümü'nü okumaya devam ediyorum başka pek bir seçeneğim yok maalesef.

Siz gene Tıbbi Sekreterliği bir araştırın onu kapanacak mı kapanmayacak mi diye. Benim gibi Yaşlı Bakımı da yazabilirsiniz önü açık bir bölüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…