emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.529 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Aralık 2021 #1 Sonuçlar açıklandı arkadaşlar, mezun olanlara ve devam edenlere başarılar. Ben mezun oldum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 17 Aralık 2021 #2 Tebrik ederim, hayırlı olsun.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.762 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Aralık 2021 #3 Hayırlı olsun. Yavaş yavaş AÖF sınavları başlamak üzere. Sayın feldmareşal sınavların yaklaştığını hatırlatarak beni üzdün
Hayırlı olsun. Yavaş yavaş AÖF sınavları başlamak üzere. Sayın feldmareşal sınavların yaklaştığını hatırlatarak beni üzdün
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.529 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Aralık 2021 #4 333365 dedi: Tebrik ederim, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam AÖL'de OBP hesaplaması oluyor mu ? Ben üniversiteye girerken AÖL notlarıma bakacaklar mı ? Yeniçocuk dedi: Hayırlı olsun. Yavaş yavaş AÖF sınavları başlamak üzere. Sayın feldmareşal sınavların yaklaştığını hatırlatarak beni üzdün Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum, üniversiteye açıktan devam etmeyeceğim sanırım.
333365 dedi: Tebrik ederim, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam AÖL'de OBP hesaplaması oluyor mu ? Ben üniversiteye girerken AÖL notlarıma bakacaklar mı ? Yeniçocuk dedi: Hayırlı olsun. Yavaş yavaş AÖF sınavları başlamak üzere. Sayın feldmareşal sınavların yaklaştığını hatırlatarak beni üzdün Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum, üniversiteye açıktan devam etmeyeceğim sanırım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.762 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Aralık 2021 #5 emircanunlts dedi: Hocam AÖL'de OBP hesaplaması oluyor mu? Ben üniversiteye girerken AÖL notlarıma bakacaklar mı? Vallahi hocam ben örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum, üniversiteye açıktan devam etmeyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sağlık problemi ile açıktan okuyorum. Seneye 4.sınıf'ım DGS alttan başlamaması çok iyi oldu.
emircanunlts dedi: Hocam AÖL'de OBP hesaplaması oluyor mu? Ben üniversiteye girerken AÖL notlarıma bakacaklar mı? Vallahi hocam ben örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum, üniversiteye açıktan devam etmeyeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sağlık problemi ile açıktan okuyorum. Seneye 4.sınıf'ım DGS alttan başlamaması çok iyi oldu.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Aralık 2021 #6 emircanunlts dedi: Hocam AÖL'de OBP hesaplaması oluyor mu? Ben üniversiteye girerken AÖL notlarıma bakacaklar mı? Genişletmek için tıkla... Evet oluyor, bakacaklar. Sitesine bir erişebilsem keşke. :/
emircanunlts dedi: Hocam AÖL'de OBP hesaplaması oluyor mu? Ben üniversiteye girerken AÖL notlarıma bakacaklar mı? Genişletmek için tıkla... Evet oluyor, bakacaklar. Sitesine bir erişebilsem keşke. :/
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.529 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Aralık 2021 #7 Jotariel dedi: Evet oluyor, bakacaklar. Sitesine bir erişebilsem keşke. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli F5 atın, ben öyle yaptım. Ara sıra birkaç saniyeliğine açılıyor.
Jotariel dedi: Evet oluyor, bakacaklar. Sitesine bir erişebilsem keşke. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli F5 atın, ben öyle yaptım. Ara sıra birkaç saniyeliğine açılıyor.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Aralık 2021 #8 emircanunlts dedi: Hocam sürekli F5 atın, ben öyle yaptım. Ara sıra birkaç saniyeliğine açılıyor. Genişletmek için tıkla... Erişebildim sonunda, sınavlar zaten kolaydı beklediğim gibi iyi bir sonuçlarla karşılaştım.
emircanunlts dedi: Hocam sürekli F5 atın, ben öyle yaptım. Ara sıra birkaç saniyeliğine açılıyor. Genişletmek için tıkla... Erişebildim sonunda, sınavlar zaten kolaydı beklediğim gibi iyi bir sonuçlarla karşılaştım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.762 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Aralık 2021 #9 Jotariel dedi: Erişebildim sonunda, sınavlar zaten kolaydı beklediğim gibi iyi bir sonuçlarla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Tebrikler.
Jotariel dedi: Erişebildim sonunda, sınavlar zaten kolaydı beklediğim gibi iyi bir sonuçlarla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Tebrikler.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 17 Aralık 2021 #10 Benim kardeşimde açık öğretimde okuyor onun sınavları açıklanmamış.