Açık öğretim lisesinde 2. dönem kaydı yenilenmezse ne olur?

NightMare_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.

Başlıkta da belirttiğim gibi açık öğretim lisesinde okuyorum ve 12. sınıfım. Fakat 2. dönem kaydımı yenilemeyi unuttum ve süresi maalesef geçti. Bu durumda ne yapmam gerekli? Şu an mevcut kredim açık öğretimden mezun olmama yetiyor ve 22 şubatta 18 yaşında olacağım. Bildiğiniz üzere 18 yaş ve üzeri için dönem şartı 5'e indi ve benim arkadaşım 1. dönem sınavlarına girip direkt mezun oldu. Sizce ben 2. dönem kayıt yenilemeden 8 gün sonra mezun olabilir miyim? Bir de şu var 3. dönem sınavları varmış Temmuz'da. Olmadı 3. dönemde kaydımı yenileyip mezun olacağım sizce bu mümkün mü? Ayrıca şu an kaydımı yenileyemedim evet bu durumda üniversite sınavına başvuru yapabilir miyim? Bu arada yarın halk eğitime gidip bunları soracağım fakat bu gece uyuyamam merakımdan yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ücret yatırdıysanız kayıt yenilemenin 15 Şubat mesai bitimine kadar yapılabileceği yazıyor.

Bugün aynı duruma düşüyordum. Sonra kaydınıza ne olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…