Çözüldü Açık öğretim lisesine nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qwerty9

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıfım temelim çok yok çünkü kimse bana bunlar sana 11. sınıfta lazım olacak dememişti ve hızlı bir kafaya sahiptim. Sadece arkadaşlarımla eğleniyordum fakat 11. sınıf ve sayısala geçince beni bir güzel çarptı. Bununla başa çıkmam gerekiyor. Gerçekten sınava girip kazanmak istiyorum 11. sınıftan YKS sınavına başlamak istiyorum fakat 9. sınıfta kötü arkadaşlılklar hiçbir şeyi ciddiye almayan amacı şakşakçılık olanlar ile arkadaşlık yaptım ve kurtulamıyorum. Eğer ki açık öğretime geçebilirsem hem temelimi tekrardan kurmayı hem de YKS hazırlığına başlamayı hedefliyorum. Açık öğretime geçmemin sebebi ise bu durumdan kurtulacak başka bir çağremin olmamasıdır. İnternette biraz araştırdım ve bazıları direkt okul müdürlüğüne dilekçe verip devamının geleceğini söylüyor. Kimileri şartlarının olması gerektiğini söylüyor. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gerekli mazeretleri karşılamadığınız sürece açığa geçemezsiniz. Şu anki mazeretlerden en kolayı olarak görülen 2 yol var. Birisi sınıfta kalarak açığa geçmek ki 11. sınıftasın, mantıklı olmaz. Diğeri ise hafızlık yolu ile açığa geçmek.
Hafızlık yolunu araştırmanı öneririm, detaylarını ben çok bilmiyorum, biraz karışık bir durum.
Gerekli mazeretleri karşılamadığınız sürece açığa geçemezsiniz. Şu anki mazeretlerden en kolayı olarak görülen 2 yol var. Birisi sınıfta kalarak açığa geçmek ki 11. sınıftasın, mantıklı olmaz. Diğeri ise hafızlık yolu ile açığa geçmek.
Hafızlık yolunu araştırmanı öneririm, detaylarını ben çok bilmiyorum, biraz karışık bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı