Açık öğretim Online sınavları

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben girdim sınava, şıkları işaretledim ama mesela 4 şık vardı bir de boş bırakmak istiyorum vardı. Mesela işaretlemeyi unutup soruyu kaydet ve geç yapma gibi bir durum var mı yoksa sistem illaki birini işaretlememizi istiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki soruya tekrar dönemiyorsun. Dolayısıyla sistem işaretlemeni istiyordur.

İşaretleyince geri dönemiyorsunuz diye biliyorum. O seçeneği hiç işaretlemedim.

@Park Müdürü Benson @Eyüp Ensar Horuz yani demek istediğim seçenek olarak boş bırak seçeneğide vardı misal ben hiçbirini işaretlemeden kaydet ve diğer soruya geç yapmış olabilir miyim yoksa sistem mecburi olarak birini işaretletiyor mu?

@Yiğitrrr boş bırak seçeneği seçmediyseniz diğer soruya mantıken geçemezsiniz.

@Yiğitrrr rica ederim. Böyle dememin sebebi eğer öyle bir şey olsaydı sistem boş bırak seçeneğini koymazdı oraya. Muhtemel şikayetlerin önüne geçmek için yapılmıştır böyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yiğitrrr genellikle sınavı olduktan sonraki 1 ay içerisinde açıklanır.

Hocam boş işaretlerseniz boş sayar. Ancak yanlışlar doğruyu götürmüyor. Ben olsam yakın bulduğum seçenekleri işaretler şansımı denerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…