Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #11 Eyüp Ensar Horuz dedi: Hocam boş işaretlerseniz boş sayar. Ancak yanlışlar doğruyu götürmüyor. Ben olsam yakın bulduğum seçenekleri işaretler şansımı denerdim. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır boş bırak seçeneğini bile işaretlemeden geçmek mümkün mü yanlışlıkla onu sordum.
Eyüp Ensar Horuz dedi: Hocam boş işaretlerseniz boş sayar. Ancak yanlışlar doğruyu götürmüyor. Ben olsam yakın bulduğum seçenekleri işaretler şansımı denerdim. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır boş bırak seçeneğini bile işaretlemeden geçmek mümkün mü yanlışlıkla onu sordum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Mart 2022 #12 @Yiğitrrr sistem hata verecektir. İşaretlenmeniz istenir kısacası. Öyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum.
@Yiğitrrr sistem hata verecektir. İşaretlenmeniz istenir kısacası. Öyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 3 Mart 2022 #13 Yiğitrrr dedi: Hayır hayır boş bırak seçeneğini bile işaretlemeden geçmek mümkün mü yanlışlıkla onu sordum. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil hocam. Şık işaretlemeden öteki soruya geçemiyorsunuz. Zaten şıkkı işaretledikten sonra ilerle butonu çıkıyor.
Yiğitrrr dedi: Hayır hayır boş bırak seçeneğini bile işaretlemeden geçmek mümkün mü yanlışlıkla onu sordum. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil hocam. Şık işaretlemeden öteki soruya geçemiyorsunuz. Zaten şıkkı işaretledikten sonra ilerle butonu çıkıyor.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #14 333365 dedi: @Yiğitrrr sistem hata verecektir. İşaretlenmeniz istenir kısacası. Öyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam göreceğiz TYT YDT var yüksek kalsın notlarki yükseltsiz onların puanlarınıda. Eyüp Ensar Horuz dedi: Mümkün değil hocam. Şık işaretlemeden öteki soruya geçemiyorsunuz. Zaten şıkkı işaretledikten sonra ilerle butonu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet sağ altta vardı kaydet ve geç diye bir şey. Ama işaretlemedende vardı yani.
333365 dedi: @Yiğitrrr sistem hata verecektir. İşaretlenmeniz istenir kısacası. Öyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam göreceğiz TYT YDT var yüksek kalsın notlarki yükseltsiz onların puanlarınıda. Eyüp Ensar Horuz dedi: Mümkün değil hocam. Şık işaretlemeden öteki soruya geçemiyorsunuz. Zaten şıkkı işaretledikten sonra ilerle butonu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet sağ altta vardı kaydet ve geç diye bir şey. Ama işaretlemedende vardı yani.
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 3 Mart 2022 #15 Yiğitrrr dedi: Bakalım hocam göreceğiz TYT YDT var yüksek kalsın notlarki yükseltsiz onların puanlarınıda. Evet sağ altta vardı kaydet ve geç diye bir şey. Ama işaretlemedende vardı yani. Genişletmek için tıkla... İşaretlemeden geçtiğiniz taktirde sistem geçişinize izin vermez. Herhangi birini işaretlemeniz gerekiyor. Ayrıca boş bırakmak istiyorum seçeneğini de o yüzden koymuşlar.
Yiğitrrr dedi: Bakalım hocam göreceğiz TYT YDT var yüksek kalsın notlarki yükseltsiz onların puanlarınıda. Evet sağ altta vardı kaydet ve geç diye bir şey. Ama işaretlemedende vardı yani. Genişletmek için tıkla... İşaretlemeden geçtiğiniz taktirde sistem geçişinize izin vermez. Herhangi birini işaretlemeniz gerekiyor. Ayrıca boş bırakmak istiyorum seçeneğini de o yüzden koymuşlar.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Mart 2022 #16 @Yiğitrrr başarılar dilerim. TYT ve YDT'deki durumunuzu konuşabiliriz isterseniz. Konu açarak beni etiketlemen yeterlidir.
@Yiğitrrr başarılar dilerim. TYT ve YDT'deki durumunuzu konuşabiliriz isterseniz. Konu açarak beni etiketlemen yeterlidir.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #17 333365 dedi: @Yiğitrrr başarılar dilerim. TYT ve YDT'deki durumunuzu konuşabiliriz isterseniz. Konu açarak beni etiketlemen yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Yok dostum teşekkür ederim sağ olasın.
333365 dedi: @Yiğitrrr başarılar dilerim. TYT ve YDT'deki durumunuzu konuşabiliriz isterseniz. Konu açarak beni etiketlemen yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Yok dostum teşekkür ederim sağ olasın.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Mart 2022 #18 @Yiğitrrr rica ederim. Başarılar, inşallah istediğiniz sıralamayı elde edebilirsiniz.