10. sınıfım ve 8 saat okula gitmek bana hiçbir şey katmıyor ve anlamıyorum. Üniversite için veterinerliğe girmek istiyorum fakat bu gidişle yapamayacağım. Evde çalışmam benim için daha iyi olacak gibi geliyor. Sınavlar hakkında bilgi verir misiniz hiç anlamadım. @333365
Belirli bir mazaretin yoksa açık liseye geçemezsin. Tam detay bilmiyorum ama sağlık sorunu gibi şeylerden dolayı doktor imzası lazım. İnisiyatif gösterirse, belki...
Belirli bir mazaretin yoksa açık liseye geçemezsin. Tam detay bilmiyorum ama sağlık sorunu gibi şeylerden dolayı doktor imzası lazım. İnisiyatif gösterirse, belki...
Benim 1 dersim kaldı onu vereceğim. Olduğum bölgedeki bir okula gidip o sınava gireceğim. Eskiden online'di. 170 kredi olması lazım bitirmek için edebiyatı vermen lazım, zorunlu ders. Diğerlerinden 3 defa kalırsan muaf oluyorsun ama kredisini alamıyorsun.
Benim 1 dersim kaldı onu vereceğim olduğum bölgedeki bir okula gidip o sınava gireceğim eskiden Online'di 170 kredi olması lazım bitirmek için edebiyatı vermen lazım zorunlu ders diğerlerinden 3 defa kalırsan muaf oluyorsun ama kredisini alamıyorsun
Evet her dönem ders seçiyorsun her dersin kredisi oluyor örnek ders şöyle Türk dili edebiyatı 1 10 kredi, Türk dili edebiyatı 2 8 kredi diye. Bazı derslerden yazdığım gibi 1 2 3 4 5 6 7 8 tane oluyor yani sadece örnek matematik var, sadece matematik yazmıyor orada. Ders seçiminde matematik 1, 2, 3 diye yazıyor, her dönem 11 ders seçebiliyorsun ve yeni yönetmelikte okul gidip sınav olacağımız için 11 soru olacak.