Açık Öğretim sınavlarına nasıl çalışılır?

hazernag

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar okuldaki gibi konuları vb. öğrenemiyoruz. Sınavlara 1 ay kaldı. Nasıl çalışabilirim?

Arkadaşlar okuldaki gibi konuları vb. öğrenemiyoruz. Sınavlara 1 ay kaldı. Nasıl çalışabilirim?

Sınavlar çok kolay zaten 5 doğru yapsan yetiyor. Sınavdan önce MEB'in yayınladığı açık ögretim sınav soruları var. Oradan sorulara bak cevaplarını cöz sınavda her türlü 5 doğru yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son 11 dersim kaldı kanka sallama taktiği ile bile 3 soru yaptım. 5 soru yapsan net geçiyorsun. 11 veya 10 soru vardı sanırım 3 tanesi yorum net oluyor. 2 tane bilgi de çok basic. Max mat zorlar o kadar bir de din 11. sınıf 2. dönem edebiyatta az cok bilsen yaparsın. İngilizcede temel 0 bilgiyle çevrilebilir zaten. Yılda 3 defa giriyorsun 12 tanesini veriyorsun. Verirsin her türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
@333365

Hocam siz anlıyorsunuzdur.

1732330180464.png

Benim seçtiğim dersler ve dönemleri bunlar. Bunlara göre benim nerelere çalışmam gerekiyor? Ve kaynak önerir misiniz?

@hazernag, aslında hepsi sözel derslermiş. Çıkmış sorular üzerinden çalışabilirsiniz. En iyi yol budur. Son 5-6 senenin çıkmış soruları üzerinden çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı