Açık öğretim üniversite kayıt yaptırmada geç kaldım

Tob2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar İÜ AUZEF Grafik Tasarım kazandım ama kayıt yaptırmayı unuttum, tam neyse boş ver diyecektim haberlerde 2 Eylül'e kadar uzatıldığını gördüm, ancak e-Devlet'ten e kayıt vs. yapamıyorum, harç ödesem kayıt olur muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

26 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptırabileceksiniz. 26 Ağustos'ta tekrar deneyin.

İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıtlarını 2 Eylül 2024 tarihine kadar uzattı. e-Devlet üzerinden kayıt yapmadan harç ödeyemezsin, kayıt işleminden sonra size verilecek olan bilgiler ile OBS sistemi üzerinden harç ödemesini gerçekleştireceksin. Öğrenci işlerini arayarak gerekli bilgileri alabilirsin, e kayıt dönemi bittiği için sizden evrak talep edebilirler.

Hayırlı olsun 🙏 .

Son düzenleme:
26 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptırabileceksiniz. 26 Ağustos'ta tekrar deneyin.

İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıtlarını 2 Eylül 2024 tarihine kadar uzattı. e-Devlet üzerinden kayıt yapmadan harç ödeyemezsin, kayıt işleminden sonra size verilecek olan bilgiler ile OBS sistemi üzerinden harç ödemesini gerçekleştireceksin.

Hayırlı olsun 🙏.

Hocam 26 agustosda e-kayıtta açılacak değil mi? E-kayıt olmazsa bir sürü evrak falan kargolamam gerekiyor uğraştırıcı biraz.

Hocam 26 agustosda e-kayıtta açılacak değil mi? E-kayıt olmazsa bir sürü evrak falan kargolamam gerekiyor uğraştırıcı biraz.
Öğrenci işlerini arayarak gerekli bilgileri alabilirsin, e kayıt dönemi bittiği için sizden evrak talep edebilirler.

@Tob2, o konu hakkında bir bilgim yok da kayıtlar 26 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı