leninD Kilopat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 111 23 Ocak 2025 #1 Herkese merhaba; Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesinde okuyorum ama MSÜ başvurmak istiyorum başvurup sınava girerim ama kazanırsam kayıt yaptırabilir miyim? Yapamazsam açık öğretim fakülte kaydımı mı sildirmem gerekir?
Herkese merhaba; Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesinde okuyorum ama MSÜ başvurmak istiyorum başvurup sınava girerim ama kazanırsam kayıt yaptırabilir miyim? Yapamazsam açık öğretim fakülte kaydımı mı sildirmem gerekir?
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.500 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2025 #2 Örgün okurken açık öğretimdende okuyabiliyorsun o yüzden sorun olmaz.
leninD Kilopat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 111 23 Ocak 2025 #3 Blackbeard dedi: Örgün okurken açık öğretimdende okuyabiliyorsun o yüzden sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... MSÜ standartları normal üniversitelere nazaran daha farklı diye düşündüm açıköğretimde okuyor olmam bana bir sıkıntı çıkarmaz yani değil mi?
Blackbeard dedi: Örgün okurken açık öğretimdende okuyabiliyorsun o yüzden sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... MSÜ standartları normal üniversitelere nazaran daha farklı diye düşündüm açıköğretimde okuyor olmam bana bir sıkıntı çıkarmaz yani değil mi?
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2025 #4 leninD dedi: MSÜ standartları normal üniversitelere nazaran daha farklı diye düşündüm açıköğretimde okuyor olmam bana bir sıkıntı çıkarmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı çıkarsın?
leninD dedi: MSÜ standartları normal üniversitelere nazaran daha farklı diye düşündüm açıköğretimde okuyor olmam bana bir sıkıntı çıkarmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı çıkarsın?