Açık öğretim ve uzaktan öğretim farkı nedir?

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar öncelikle YKS tercihi yapmak için okula gittim öğretmen ile beraber ve bana puanıma ve sıralamama göre girebileceğim istediğim bölümleri gösterdi. Açıktan okumak istediğim için çoğu yere girebiliyorum ama merak ettiğim bir soru var.

Ben açıktan okumak istiyorum ama bu sıralama yaptığımız bazı açık öğretim fakültelerinin altında. Açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazmakta ama ben çalışacağım için uzaktan yani canlı dersler ile uğraşamam. Bana açık öğretim olması gerekiyor o yüzden size danışıyorum.

Açık öğretimde devam zorunluluğu yok, uzaktan öğretim de devam zorunluluğu var. Genelde akşam saatlerinde dersler oluyor orada Online olarak yoklama alıyorlar. Açık öğretimde puansız bölümler de var. Herhangi bir sınava girmeden de okuyabiliyorsun. Bkz. Ankara Üniversitesi İkinci Üniversite.

İlk üniversitem olacak bu ama AUZEF olarak gözüküyor yani kesin olarak Online dersler oluyor ise sıkıntı yaratır bana çünkü bir yandan çalışacağım için zor gelebilir.

İlk üniversitem olacak bu ama AUZEF olarak gözüküyor yani kesin olarak Online dersler oluyor ise sıkıntı yaratır bana çünkü bir yandan çalışacağım için zor gelebilir.
Açık öğretim yazabilirsin. Açık öğretim bölümlerinde puanlı-puansız kontenjanlar var. Puansız kontenjanlar ücrete tabiidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı