Açık öğretim vs normal öğretim

atakan0

Decapat
Daha fazla  
Okulda arkadaslarım var eğlenebilirim ama gitmesi gelmesi zor oluyor kısın soğuk oluyor fazla hasta oluyorum. Meslek lisesinde olduğum için atölye dersleri zorluyor, açığa geçersem benim için rahat olacak ama evde tek basıma olacağım, okulda arkadaslarım olacak. Ayrıyeten 1 sene kaldım 10'u geçemedim. Açığa geçmem için bir sene daha kalıp öyle geçmem lazım. Toplam 2 sene kalmıs oluyorum, siz hangisini önerirsiniz?

Açığa geçmek artık zor. Herhangi bir mazeretin yoksa geçemiyorsun. Bir sene daha heba etme. En azından üniversite düşünüyorsan sınava çalışarak heba edersin daha mantıklı. Düşünmüyorsan da en azından erkenden mezun olursun. Açığa geçtiğinde de çünkü normal öğretimle aynı sayı da dönem okuyacaksın. 18 yaş altı olduğun için.

Okulda arkadaslarım var eğlenebilirim ama gitmesi gelmesi zor oluyor kısın soğuk oluyor fazla hasta oluyorum. Meslek lisesinde olduğum için atölye dersleri zorluyor, açığa geçersem benim için rahat olacak ama evde tek basıma olacağım, okulda arkadaslarım olacak. Ayrıyeten 1 sene kaldım 10'u geçemedim. Açığa geçmem için bir sene daha kalıp öyle geçmem lazım. Toplam 2 sene kalmıs oluyorum, siz hangisini önerirsiniz?
Okul bitince işe de açıktan mı gideceksin? Bu kadar feminen olmayın. Eğer bir mazeretiniz varsa, hastalık vs o zaman zaten bu soruyu sormanıza da gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı