Açık öğretimde 2026 YKS kazanılır mı?

kozmosxd

Decapat
Şu anda 11. sınıf öğrencisiyim sınıfta kalıp seneye açık liseye geçmeyi planlıyorum. 9-10 teşekkür belgesiyle geçti yani dersler aklımda kalmadı diyebilirim. Artık evdeyim 2026 YKS'ye şimdiden düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmaya başlasam sınavda ilk 100 bini kazanabilir miyim? Yardımcı olacak olan herkese teşekkürler. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk yapma böyle şeyler niye sınıfta kalmayı planlıyon,herhalde devamsızlık yaparak kalmayı düşünüyon ama gerek yok,git hafızlık kursu fln öyle açığa geç,üstüne bide 1sene çalışmayla ama bak harbi çalışmayla öyle salarak değil 100.000 değil 10-15k bile yaparsın temelin zayıfsa bile

Reis 10-15 yapabilcek potansiyel yok zaten bende hedefim 100k yapabilir miyim sence

Reis 10-15 yapabilcek potansiyel yok zaten bende hedefim 100k yapabilir miyim sence
Ya şöyle söyliyim knk bende 11-12 açıktan okudum bitirdim, şimdi sözelden çalışıyom istediğim olurmu bilmiyom ama herhalde subay olucam,sana diyebileceğim,evet 100k yaparsın ,ama yarın veya ertesi gün değil şimdi başla çalışmaya, kimsenin yaparsın demesinede gerek yok,ertelememeye başladığımdan beri daha iyiyim ama çok geç oldu farketmem

Günde kaç saat çalıştın peki temelim baya zayıf ayt desen hiç yok yetişmez diye korkuyorum

Günde kaç saat çalıştın peki temelim baya zayıf ayt desen hiç yok yetişmez diye korkuyorum
Knk 1yıl 2ay var yetişmeme ihtimali yok,ben sözelci olduğum için net bir şey söyleyemem ama otur bir yerden başla ne biliyim deneme çöz eksiğini çıkar,konu konu programla çalış ama yeterki çalış

Koskoca 4 seneyi baştan konu tekrarı yapıp soru çözümü yapıcam yani 1 sene çok sayılmaz bence bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…