Çözüldü Açık öğretimde önlisana ve lisans aynı anda okunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

konichiwas

Megapat
Arkadaşlar ben şu an ön lisans okuyorum ve bu sene lisans programına yerleştim. Ön lisans kaydımı sildirmeme gerek var mı lisans programına kayıt yaptırabilmem için?

Çözüm
Gerek yok. Aynı anda lisans ya da örgün ön lisans bölümü okunamıyor. Sizin birisi ön lisans, diğeri de lisans olduğu için okunabilir. Hangi bölümlerdi?
Gerek yok. Aynı anda lisans ya da örgün ön lisans bölümü okunamıyor. Sizin birisi ön lisans, diğeri de lisans olduğu için okunabilir. Hangi bölümlerdi?

Çözüm
Teşekkür ederim elektronik kaydı normal bir şekilde yapabilirim o zaman değil mi? Web tasarım ve kodlama bölümünden görsel iletişim tasarımı bölümüne geçtim. İş imkanı fazla yok diyorlar ama elimde en azından bi diploma olsun istiyorum.

@konichiwas, yapabilirsiniz. 🙏 Sorma sebebim, bazı iki yıllık bölümlerin dört yıllık bölümü de olabiliyor aynı isimle. Aynı bölüm olduğu için tek o sorun çıkarırdı.

@konichiwas, sorun olmaz. Örneğin iki yıllık turizm rehberliği var, bunun dört yıllığını aynı anda okuyamazsınız. Birinden kaydını sildirmeniz gerekir. Bunun gibi.

@konichiwas, sorun olmaz. Örneğin iki yıllık Turizm Rehberliği var, bunun dört yıllığını aynı anda okuyamazsınız. Birinden kaydını sildirmeniz gerekir. Bunun gibi.
Teşekkür ederim bilgi için son bir soru soracağım izninle. Kaydı ikinci üniversite kapsamında yapmayacağım değil mi? Elektronik kayıt tarihi gelince sitesinden normal bir şekilde kayıt olacağım?

@konichiwas, normal kayıt şeklinde yapacaksınız çünkü sınava girip kazandınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı