Açık öğretimden meslek lisesine geçiş yapılır mı?

zeusxnd

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda bir Anadolu lisesinde okuyorum. Sınıfta kaldım. 9. sınıfım ve meslek lisesine geçmek istiyorum ama yer yok. Yer açılana kadar açıktan okumak istiyorum. Açığa geçip yer açıldığı zaman meslek lisesine nakil aldırabilir miyim? 1. dönem bitmeden mesela, yoksa 9. sınıf bitene kadar açıktan mı okumalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bir Anadolu lisesinde okuyorum. Sınıfta kaldım. 9. sınıfım ve meslek lisesine geçmek istiyorum ama yer yok. Yer açılana kadar açıktan okumak istiyorum. Açığa geçip yer açıldığı zaman meslek lisesine nakil aldırabilir miyim? 1. dönem bitmeden mesela, yoksa 9. sınıf bitene kadar açıktan mı okumalıyım?
12. sınıfa kadar açıkta oku. Bu sistemle sınıfta kalmayı beceren adam isterse mesleğe gitsin yine de bir şey yapamaz.

Zor geçersen geri gelmek yok demişti bana halk eğitim merkezi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı