2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 3 Mart 2022 #1 333365 dedi: @diegoarmano kaldı ki okullarda sağlıklı bir arkadaş ortamının kurulduğunu ben açıkçası düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de merak ettiğim bir şeyler var açık öğretimden mezun olmakla normal şekilde mezun olmanın farkı nedir tam olarak?
333365 dedi: @diegoarmano kaldı ki okullarda sağlıklı bir arkadaş ortamının kurulduğunu ben açıkçası düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de merak ettiğim bir şeyler var açık öğretimden mezun olmakla normal şekilde mezun olmanın farkı nedir tam olarak?
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Mart 2022 #2 2pacshakur dedi: Hocam benim de merak ettiğim bir şeyler var açık öğretimden mezun olmakla normal şekilde mezun olmanın farkı nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok. Açıktan mezun olsanız da lise diploması alıyorsunuz normal bir liseden mezun olsanız da.
2pacshakur dedi: Hocam benim de merak ettiğim bir şeyler var açık öğretimden mezun olmakla normal şekilde mezun olmanın farkı nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok. Açıktan mezun olsanız da lise diploması alıyorsunuz normal bir liseden mezun olsanız da.
2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 3 Mart 2022 #3 Lycus dedi: Hiçbir farkı yok. Açıktan mezun olsanız da lise diploması alıyorsunuz normal bir liseden mezun olsanız da. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam bu iş aklıma yatmaya başladı ufaktan Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Lycus dedi: Hiçbir farkı yok. Açıktan mezun olsanız da lise diploması alıyorsunuz normal bir liseden mezun olsanız da. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam bu iş aklıma yatmaya başladı ufaktan
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Mart 2022 #4 AÖL diplomasının üzerinde sadece açık lise mezunu yazıyor, onun da bir etkisi yok.