AXSENS Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Şubat 2023 #11 cxnnorx dedi: Şimdi şu anlık kalmıyorum ama eğer gitmessem kalacağım devamsızlıktan yarın gidip bir müdür yardıcıyla konuşayım durumu. Arkalı önlü çıktısını internet kafa çıkartır mı? Biyometrik fotoğraf fotoğraflçıda çektirdiğimiz fotoğraf mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarır.
cxnnorx dedi: Şimdi şu anlık kalmıyorum ama eğer gitmessem kalacağım devamsızlıktan yarın gidip bir müdür yardıcıyla konuşayım durumu. Arkalı önlü çıktısını internet kafa çıkartır mı? Biyometrik fotoğraf fotoğraflçıda çektirdiğimiz fotoğraf mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarır.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 21 Şubat 2023 #12 AXSENS dedi: Çıkarır. Genişletmek için tıkla... Hocam açıktan yapınca sınavlar daha kolay değil mi yani normal okul sınavlarına göre annem olmuştu çünkü çok kolaydı.
AXSENS dedi: Çıkarır. Genişletmek için tıkla... Hocam açıktan yapınca sınavlar daha kolay değil mi yani normal okul sınavlarına göre annem olmuştu çünkü çok kolaydı.
AXSENS Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2023 #13 cxnnorx dedi: Hocam açıktan yapınca sınavlar daha kolay değil mi yani normal okul sınavlarına göre annem olmuştu çünkü çok kolaydı. Genişletmek için tıkla... Bende bu dönem geçtim bilmiyorum ama arkadaşım girdiğinde kolay demişti. Zaten büyük ihtimal sınavlar online yapılır.
cxnnorx dedi: Hocam açıktan yapınca sınavlar daha kolay değil mi yani normal okul sınavlarına göre annem olmuştu çünkü çok kolaydı. Genişletmek için tıkla... Bende bu dönem geçtim bilmiyorum ama arkadaşım girdiğinde kolay demişti. Zaten büyük ihtimal sınavlar online yapılır.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 22 Şubat 2023 #14 Halk eğitim merkezlerinden oluyormuş babam son dakka izin vermedi olmadı yani. Halk eğitim merkezlerinden oluyormuş babam son dakka izin vermedi olmadı yani.
Halk eğitim merkezlerinden oluyormuş babam son dakka izin vermedi olmadı yani. Halk eğitim merkezlerinden oluyormuş babam son dakka izin vermedi olmadı yani.