Oco Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 11. sınıf bitiyor ve okulda gerçekten düzgün ders işlenmiyor o yüzden seneye açığa geçeceğim fakat nasıl oluyor bilmiyorum.
11. sınıf bitiyor ve okulda gerçekten düzgün ders işlenmiyor o yüzden seneye açığa geçeceğim fakat nasıl oluyor bilmiyorum.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 12 Haziran 2023 #2 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / KADIKÖY / Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi İSTANBUL / KADIKÖY bostancihem.meb.k12.tr Açık Öğretim Kurumları yazan bölümden istediğin bilgileri edinebilirsin. Buradan da bilgi edinebilirsin. MEB Açık Öğretim Lisesi
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / KADIKÖY / Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi İSTANBUL / KADIKÖY bostancihem.meb.k12.tr Açık Öğretim Kurumları yazan bölümden istediğin bilgileri edinebilirsin. Buradan da bilgi edinebilirsin. MEB Açık Öğretim Lisesi
K kurogane Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 .....
summrsxo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #4 Oco dedi: 11. sınıf bitiyor ve okulda gerçekten düzgün ders işlenmiyor o yüzden seneye açığa geçeceğim fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan bakıp öğrenirsiniz. https://bostancihem.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/34/12/270481/dosyalar/2020_08/12102900_ACIK_OYRETYM_LYSELERY_NAKYL_VE_GECYY_YYLEMLERY.pdf?CHK=df0847cf1d364295d5c332562d63c0bf
Oco dedi: 11. sınıf bitiyor ve okulda gerçekten düzgün ders işlenmiyor o yüzden seneye açığa geçeceğim fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan bakıp öğrenirsiniz. https://bostancihem.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/34/12/270481/dosyalar/2020_08/12102900_ACIK_OYRETYM_LYSELERY_NAKYL_VE_GECYY_YYLEMLERY.pdf?CHK=df0847cf1d364295d5c332562d63c0bf
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 23 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #5 YouTube'da Google'da bir sürü AÖL için içerik var gir bak çok da zor değil. Okuldan bir belge alıyosun, açık öğretim okuluna gidip kayıt oluyosun.
YouTube'da Google'da bir sürü AÖL için içerik var gir bak çok da zor değil. Okuldan bir belge alıyosun, açık öğretim okuluna gidip kayıt oluyosun.
summrsxo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #6 WHT dedi: YouTube'da Google'da bir sürü AÖL için içerik var gir bak çok da zor değil. Okuldan bir belge alıyosun, açık öğretim okuluna gidip kayıt oluyosun. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte hepsini söylüyor oradan da bakabilir. Aurora1 dedi: T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / KADIKÖY / Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi İSTANBUL / KADIKÖY bostancihem.meb.k12.tr Açık öğretim kurumları yazan bölümden istediğin bilgileri edinebilirsin. Buradan da bilgi edinebilirsin. MEB Açık Öğretim Lisesi Genişletmek için tıkla... Pardon da neden haha attınız? Adama İstanbul/Kadıköy eğitim merkezini atıyorsunuz? Sonra haha basıyorsunuz? Oco dedi: 11. sınıf bitiyor ve okulda gerçekten düzgün ders işlenmiyor o yüzden seneye açığa geçeceğim fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte alta açık öğretim kağıt doldurma örneği var. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
WHT dedi: YouTube'da Google'da bir sürü AÖL için içerik var gir bak çok da zor değil. Okuldan bir belge alıyosun, açık öğretim okuluna gidip kayıt oluyosun. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte hepsini söylüyor oradan da bakabilir. Aurora1 dedi: T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / KADIKÖY / Kadıköy Bostancı Halk Eğitimi Merkezi İSTANBUL / KADIKÖY bostancihem.meb.k12.tr Açık öğretim kurumları yazan bölümden istediğin bilgileri edinebilirsin. Buradan da bilgi edinebilirsin. MEB Açık Öğretim Lisesi Genişletmek için tıkla... Pardon da neden haha attınız? Adama İstanbul/Kadıköy eğitim merkezini atıyorsunuz? Sonra haha basıyorsunuz? Oco dedi: 11. sınıf bitiyor ve okulda gerçekten düzgün ders işlenmiyor o yüzden seneye açığa geçeceğim fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte alta açık öğretim kağıt doldurma örneği var.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 12 Haziran 2023 #7 summrsxo dedi: Attığım linkte hepsini söylüyor oradanda bakabilir Pardonda neden haha attınız? Adama İstanbul kadıköy eğitim merkezini atıyorsunuz? Sonra haha basıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vermiş olduğun dosyanın kaynağına bakarsan anlarsın.
summrsxo dedi: Attığım linkte hepsini söylüyor oradanda bakabilir Pardonda neden haha attınız? Adama İstanbul kadıköy eğitim merkezini atıyorsunuz? Sonra haha basıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vermiş olduğun dosyanın kaynağına bakarsan anlarsın.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 Halk eğitim merkezine gidip kayıt olmak istediğini belirt. Dönem tarihleri açık diye biliyorum. Şimdi kaydolursan mantıklı olur.
Halk eğitim merkezine gidip kayıt olmak istediğini belirt. Dönem tarihleri açık diye biliyorum. Şimdi kaydolursan mantıklı olur.