S Saw5235 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Ben bu öğretim yılı sınıfta kaldım, 9. sınıfım sınıfta kaldığım için açık öğretime geçebilir miyim? Nasıl geçerim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Ben bu öğretim yılı sınıfta kaldım, 9. sınıfım sınıfta kaldığım için açık öğretime geçebilir miyim? Nasıl geçerim?
Y Yargiccelik Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2024 #2 En yakın Halk Eğitim Merkezini arayıp sorarsanız cevap verirler hocam. Bize de sonucu yazarsan çok seviniriz.
En yakın Halk Eğitim Merkezini arayıp sorarsanız cevap verirler hocam. Bize de sonucu yazarsan çok seviniriz.
DanielLayksın Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Geçersin. Ziraate para yatır. Bir adet biyometrik fotoğraf ve kimliğini yanında bulundur. Halk eğitime git. Yeterlidir. Son düzenleme: 2 Eylül 2024
Geçersin. Ziraate para yatır. Bir adet biyometrik fotoğraf ve kimliğini yanında bulundur. Halk eğitime git. Yeterlidir.