Açık öğretime geçmek mantıklı mı?

a.s.a.p rocky

Decapat
Daha fazla  
12'yim dil okuyorum, okula git gel yapmak çok sıkıntı oluyor. Okul uzakta. Açığa geçebilir miyim? Şartları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklise MEB' in sayfasında sıkça sorulan sorular kısmında açıkliseye kimler kayıt olabilir diye 23. Maddelik bi şartlar kısmı var o şartlardan birini sağladığın takdirde açıkliseye geçiş yapabilirsin.
Şuanda açık lise kayıtları bitti 2. Dönem kayıtlarını beklemen gerekiyor.

1 sene sınıfta kalmadıysan, sağlık kurulu raporun yoksa, özel bir durumun yoksa, geçmiş 6 ay içinde annen veya baban vefat etmediyse, 3 yıllık sporcu lisansın yoksa diğer mazeretleri de karşılamıyorsan açığa geçemezsin.
İlla geçmek istiyorum diyorsan 2 yolu var. Ya sınıfta kalmak ya da hafızlık kursuna gitmek. 1 kere sınıfta kalarak geçebilirsin ama o da saçma olur 12 olduğun için. Hafızlık kursuna bakabilirsin, onu araştırmanı öneririm. Hakkında çok fazla bilgim yok.

10.cu sınıfta tekrar yapmıştım yani bir sene sınıfta kaldım o yüzden geçebiliyorum değil mi? bi de şimdi okula gitmiyorum geçicem diye devamsızlık birikti sıkıntı çıkarmaz umarım.

@a.s.a.p rocky Daha önce sınıfta kaldıysan evet açığa geçebiliyorsun. Eğer emin değilseniz de okulunuzdaki idareye ya da halk eğitime sorabilirsiniz.

10.cu sınıfta tekrar yapmıştım yani bir sene sınıfta kaldım o yüzden geçebiliyorum değil mi? bi de şimdi okula gitmiyorum geçicem diye devamsızlık birikti sıkıntı çıkarmaz uma
konuştun mu yetkili birileriyle geçebiliyor musun öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…