Açık öğretime kayıt olabilmek için hafızlığa kaydolmak

Hocam merhaba aynı sistemi bu sene denemeyi düşünüyorum ne yapmam gerek oluyor mu daha detaylı bilgi verir misiniz isterseniz Instagram'dan da konuşabiliriz.

Hocam merhaba aynı sistemi bu sene denemeyi düşünüyorum ne yapmam gerek oluyor mu daha detaylı bilgi verir misiniz isterseniz Instagram'dan da konuşabiliriz.
Hocam benim aile böyle şeylerle ilgilenmeyi pek sevmiyor açıköğretime geçmemi istemedikleri için. Konu hakkında bilgi sahibi olursanız bana da iletir misiniz. Ailem bir yandan geçmemi istiyor bir yandan istemiyor arada kaldıkları için de uğraşmak hiç içlerinden gelmiyor sap gibi sadece konu araştırıp duruyorum elimden geldiğince.

Kaçıncı sınıfsınız 9 ise 9'lar 10 gün özürsüz hakkını doldurup geçiş yapabiliyor. Profilimdeki daha önceki yanıtlarıma bakabilirsiniz detaylıca anlattım daha önce.

Hocam 11. sınıfım şu anda. Siz gecebildiniz mi gectiyseniz nasıl geçtiniz?

Kaçıncı sınıfsınız 9 ise 9'lar 10 gün özürsüz hakkını doldurup geçiş yapabiliyor. Profilimdeki daha önceki yanıtlarıma bakabilirsiniz detaylıca anlattım daha önce.

Geçmiş konularınıza bakamadım bir de. Kopyala yapıştır yapın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…