Astronotolucam Zeptopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 11. sinifim açık öğretime nasıl geçerim? Kayıt tarihi bitmiş mıdır?
TAEmir Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 29 Eylül 2022 #2 Sakın böyle bir hata yapma 10. sınıfta geçtim sakın yapma. Eğitim bilgin 0 oluyor ve üniversite kazanman %500 zorlaşıyor.
Sakın böyle bir hata yapma 10. sınıfta geçtim sakın yapma. Eğitim bilgin 0 oluyor ve üniversite kazanman %500 zorlaşıyor.
Astronotolucam Zeptopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 TAEmir dedi: Sakın böyle bir hata yapma 10. sınıfta geçtim sakın yapma. Eğitim bilgin 0 oluyor ve üniversite kazanman %500 zorlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam okul çok kötü geçmeyi düşünüyorum ama aklımda sorular var ,1.donem sınavında hangi konular çıkacak mesela ben onu nerden bilecem?
TAEmir dedi: Sakın böyle bir hata yapma 10. sınıfta geçtim sakın yapma. Eğitim bilgin 0 oluyor ve üniversite kazanman %500 zorlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam okul çok kötü geçmeyi düşünüyorum ama aklımda sorular var ,1.donem sınavında hangi konular çıkacak mesela ben onu nerden bilecem?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 29 Eylül 2022 #4 Astronotolucam dedi: Hocam okul çok kötü geçmeyi düşünüyorum ama aklımda sorular var ,1.donem sınavında hangi konular çıkacak mesela ben onu nerden bilecem? Genişletmek için tıkla... @Park Müdürü Benson, gelince bakar. Beklemeni tavsiye ederim.
Astronotolucam dedi: Hocam okul çok kötü geçmeyi düşünüyorum ama aklımda sorular var ,1.donem sınavında hangi konular çıkacak mesela ben onu nerden bilecem? Genişletmek için tıkla... @Park Müdürü Benson, gelince bakar. Beklemeni tavsiye ederim.
Astronotolucam Zeptopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #5 @Park Müdürü Benson hocam bir bakar mısınız şu kardeşinize.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.394 Makaleler 49 Çözümler 12 30 Eylül 2022 #6 Az bi' zamanı kaldı. 2 biyometrik fotoğraf olsun yanında. Harç parası yatiracaksın bankaya. O da 50 ₺ civarı. Bu işlem için bağlı olduğun halk eğitim merkezine git. Ve oradan da bilgi al. Ki açık öğretim bürosu halk eğitim merkezinin içinde.
Az bi' zamanı kaldı. 2 biyometrik fotoğraf olsun yanında. Harç parası yatiracaksın bankaya. O da 50 ₺ civarı. Bu işlem için bağlı olduğun halk eğitim merkezine git. Ve oradan da bilgi al. Ki açık öğretim bürosu halk eğitim merkezinin içinde.