K kvar7 Centipat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Merhaba açık öğretime geçmek istiyorum birkaç şart varmıs geçen sene sınıfta kalmıstım bu sene ilk dönem sınavlar bitince 2. dönem geçebilir miyim?
Merhaba açık öğretime geçmek istiyorum birkaç şart varmıs geçen sene sınıfta kalmıstım bu sene ilk dönem sınavlar bitince 2. dönem geçebilir miyim?
KağanKabadayı Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 124 4 Kasım 2024 #2 kvar7 dedi: Merhaba açık öğretime geçmek istiyorum birkaç şart varmıs geçen sene sınıfta kalmıstım bu sene ilk dönem sınavlar bitince 2. dönem geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 9. Sınıfta sınıfta kaldıysanız bir sonraki açık lise kayıt tarihinde kayıt yaptırabilirsiniz.
kvar7 dedi: Merhaba açık öğretime geçmek istiyorum birkaç şart varmıs geçen sene sınıfta kalmıstım bu sene ilk dönem sınavlar bitince 2. dönem geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 9. Sınıfta sınıfta kaldıysanız bir sonraki açık lise kayıt tarihinde kayıt yaptırabilirsiniz.
K kvar7 Centipat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 KağanKabadayı dedi: 9. Sınıfta sınıfta kaldıysanız bir sonraki açık lise kayıt tarihinde kayıt yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet 9. Sınıfta kalmıstım teşekkürler
KağanKabadayı dedi: 9. Sınıfta sınıfta kaldıysanız bir sonraki açık lise kayıt tarihinde kayıt yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet 9. Sınıfta kalmıstım teşekkürler
KağanKabadayı Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 124 4 Kasım 2024 #4 kvar7 dedi: Evet 9. sınıfta kalmıstım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ocak, Şubat, Mart bu aylarda açık öğretimin 2. dönem kayıtları açılır herhalde o zaman yaptırabilirsiniz.
kvar7 dedi: Evet 9. sınıfta kalmıstım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ocak, Şubat, Mart bu aylarda açık öğretimin 2. dönem kayıtları açılır herhalde o zaman yaptırabilirsiniz.
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 4 Kasım 2024 #5 kvar7 dedi: Merhaba açık öğretime geçmek istiyorum birkaç şart varmıs geçen sene sınıfta kalmıstım bu sene ilk dönem sınavlar bitince 2. dönem geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Halk eğitime gidin hocam şartlar var ama şartları karşılamayan birçok insan kayıt yapıyor
kvar7 dedi: Merhaba açık öğretime geçmek istiyorum birkaç şart varmıs geçen sene sınıfta kalmıstım bu sene ilk dönem sınavlar bitince 2. dönem geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Halk eğitime gidin hocam şartlar var ama şartları karşılamayan birçok insan kayıt yapıyor