Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Selam bu sene 12'ye gectim ama okul sinavlarinin stresi ve zorlugundan dolayi YKS'ye calisamayacagimi dusundugum icin aciga gecmek istiyorum. Ama ne zaman ve nasıl yapilacagi hakkinda fikrim yok. Aciklayabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Selam bu sene 12'ye gectim ama okul sinavlarinin stresi ve zorlugundan dolayi YKS'ye calisamayacagimi dusundugum icin aciga gecmek istiyorum. Ama ne zaman ve nasıl yapilacagi hakkinda fikrim yok. Aciklayabilir misiniz?
furukoxl Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Halk eğitim merkezine velini alıp gideceksin öğrenim belgesi ve kimliğinide kendinle götür
okanertugrl Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 Konu hakkında rehberliğe danışmanı öneririm sana daha faydalı bilgi verip yardımcı olacaktır
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 okanertugrl dedi: Konu hakkında rehberliğe danışmanı öneririm sana daha faydalı bilgi verip yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dostum gecmekte kararliyim sadece nasıl gecilecegini bilmiyorum ama ustte arkadas cevap vermis oyle yapacagim o halde.
okanertugrl dedi: Konu hakkında rehberliğe danışmanı öneririm sana daha faydalı bilgi verip yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dostum gecmekte kararliyim sadece nasıl gecilecegini bilmiyorum ama ustte arkadas cevap vermis oyle yapacagim o halde.