Çözüldü Açık öğretime nasıl ve nereden kayıt olunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeganLucille

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bu sene öylesine YKS sınavına girdim 275 puan ile 1 milyon 200 bin sıralama yaptım, askerliğimde yaklaştı tecil ettirmek için açık öğretime kaydolmak istiyorum ama konuyla alakalı hiçbir bilgim yok ve nereden kayıt olacağımı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkinci üniversite ile askerliği tecil ettiremezsiniz, onu söyleyeyim. İkinci üniversite askerlik tecil kapsamının dışında ve şu an okul okuyor musunuz? Eğer okul okumuyorsanız bu gece tercih son, açık öğretim fakültesi tercih edin hemen. Amacınız askerlik tecil ettirmek ise iki yıllık da olur. Tercih sonuçları açıklandığı zaman kayıt işlemleri için de bir tarih verecekler. O zaman kaydınızı yaptıracaksınız, e-Devlet üzerinden yaptırabiliyorsunuz.
İkinci üniversite ile askerliği tecil ettiremezsiniz, onu söyleyeyim. İkinci üniversite askerlik tecil kapsamının dışında ve şu an okul okuyor musunuz? Eğer okul okumuyorsanız bu gece tercih son, açık öğretim fakültesi tercih edin hemen. Amacınız askerlik tecil ettirmek ise iki yıllık da olur. Tercih sonuçları açıklandığı zaman kayıt işlemleri için de bir tarih verecekler. O zaman kaydınızı yaptıracaksınız, e-Devlet üzerinden yaptırabiliyorsunuz.

Çözüm

Hallettim,teşekkürler yardımın için.Bu arada okumuyorum şuan.

@NeganLucille, rica ederim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…