Açık öğretime ne zaman kayıt yaptırılabilir?

• Konuyu başlatan to2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 464

to2

Centipat
Arkadaşlar, 2007'liyim 12. sınıf için açık liseye geçmek istiyorum. Bundan önceki kayıt zamanında sanırım yaşım yetmediği için kayıt yaptırmamıştım. Ne zaman kayıt yaptırabilirim? Bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Okul sezonu başlayınca kayıtlar açılıyor diye biliyorum. Okulun ilk haftalarında geçiş yapılabiliyor. Şu sıralar geçiş var mı bilmiyorum. YouTube'da çok bilinen bir kanal var. Arama kısmından hemen bulursun. Oraya bakabilirsin.

Ben de aynı yaştayım seninle eylülden beri açık lisedeyim, nasıl yaşın yetmemiş ki bunun sınırı yok. İstediğin an herhangi bir halk eğitim merkezine gidip kaydolabilirsin. İlk kayıt 50TL isteyebilirler. Reşit olmayanlar için de sınav ve kayıt yenileme ücreti alınmamakta.

Ben de aynı yaştayım seninle eylül'den beri açık lisedeyim, nasıl yaşın yetmemiş ki bunun sınırı yok. İstediğin an herhangi bir halk eğitim merkezine gidip kaydolabilirsin. İlk kayıt 50TL isteyebilirler. Reşit olmayanlar için de sınav ve kayıt yenileme ücreti alınmamakta.

Bende bir fikrim olmadığı için internetten bakmıştım ve 2006 XX (unuttum) Temmuz tarihinden önce doğanlar sadece 3. dönemde kayıt yaptırabiliyormuş tarzı bir şey görmüştüm, bunun dışında yarın vs. kayıt yaptırabilir miyim? Bir de sorun olmazsa kayıt sürecinden bahseder misin çünkü ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.

Bende bir fikrim olmadığı için internetten bakmıştım ve 2006 XX (unuttum) Temmuz tarihinden önce doğanlar sadece 3. dönemde kayıt yaptırabiliyormuş tarzı bir şey görmüştüm, bunun dışında yarın vs. kayıt yaptırabilir miyim? Bir de sorun olmazsa kayıt sürecinden bahseder misin çünkü ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.

O 3. dönem olayı mezun olma sınavı bizim yaşımızda olmuyor zaten normal liselilerle denk olmamız için. Sen direkt ben kaydolmak istiyorum 3. dönem sınavına zaten yaşım yetmiyor dersin. Yarın pazar olduğundan halk eğitim merkezleri kapalıdır sen hafta içi mesai saatlerinde gitmelisin. Tabii istersen normal okullar açılınca da gidip kayıt olabilirsin dediğim gibi ben aile meselelerinden dolayı Eylül'ün sonunda aniden kayıt oldum belli bir zamanı yok kaydolmanın
Kimliğini ve vesikalığını yanında götür. Bir de dilekçe gerekli orada dilekçe yazdırırlar zaten sana muhtemelen. Mümkünse de velinle git. Daha ayrıntılar için mesaj kutumu rahatsız edebilirsin çekinme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı