E evetkardesim Yoctopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 4 28 Ocak 2023 #1 Açık olan bir uygulamanın veya oyunun ismini değiştirme. Böyle bir şey mümkün müdür? Macro uygulaması kullanıyorum uygulamanın 2'sinin ismide aynı olduğu için macro kayıp duruyor.
Açık olan bir uygulamanın veya oyunun ismini değiştirme. Böyle bir şey mümkün müdür? Macro uygulaması kullanıyorum uygulamanın 2'sinin ismide aynı olduğu için macro kayıp duruyor.
Çözüm utkuversus 28 Ocak 2023 Window Title Changer var bunun için. Her seferinde tekrar değiştirmek gerekiyor ama.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 28 Ocak 2023 #2 Window Title Changer var bunun için. Her seferinde tekrar değiştirmek gerekiyor ama. Artı -1 Eksi Çözüm
KS KS E evetkardesim Yoctopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 4 28 Ocak 2023 #3 utkuversus dedi: Window Title Changer var bunun için. Her seferinde tekrar değiştirmek gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam teşekkürler. Denendi onaylandı teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
utkuversus dedi: Window Title Changer var bunun için. Her seferinde tekrar değiştirmek gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam teşekkürler. Denendi onaylandı teşekkürler.