S Sefa aydan Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Hiç çalışmadım sınava elimden bu kadar geldi. Üniversite bölümler hakkında pek bir şey bilmiyorum onu açık bir üniversite bölüm önerebilir misiniz? Eğer puanım içinde varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Hiç çalışmadım sınava elimden bu kadar geldi. Üniversite bölümler hakkında pek bir şey bilmiyorum onu açık bir üniversite bölüm önerebilir misiniz? Eğer puanım içinde varsa.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Temmuz 2023 #2 İstediğiniz alan, meslek, sektör vb bir şeyler var mı? Direkt böyle öneri yapmam doğru olmaz. Sizin düşüncenizi öğrenmem lazım ilk önce.
İstediğiniz alan, meslek, sektör vb bir şeyler var mı? Direkt böyle öneri yapmam doğru olmaz. Sizin düşüncenizi öğrenmem lazım ilk önce.
S Sefa aydan Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Quantum9 dedi: İstediğiniz alan, meslek, sektör vb bir şeyler var mı? Direkt böyle öneri yapmam doğru olmaz. Sizin düşüncenizi öğrenmem lazım ilk önce. Genişletmek için tıkla... Onu açık olsun bana yeter düşündugum bir şey yok kafam karışık sıralamalar çok mu kötü idare eder mi hiç calismayan biri icin.
Quantum9 dedi: İstediğiniz alan, meslek, sektör vb bir şeyler var mı? Direkt böyle öneri yapmam doğru olmaz. Sizin düşüncenizi öğrenmem lazım ilk önce. Genişletmek için tıkla... Onu açık olsun bana yeter düşündugum bir şey yok kafam karışık sıralamalar çok mu kötü idare eder mi hiç calismayan biri icin.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Temmuz 2023 #4 Sefa aydan dedi: Onu açık olsun bana yeter düşündugum bir şey yok kafam karışık sıralamalar çok mu kötü idare eder mi hiç calismayan biri icin. Genişletmek için tıkla... EA ve TYT çalışmayan için normal. Açıktan bölüm tavsiyesinde bulunacam size. Az sonra. Örgün veya açıktan olması fark eder mi?
Sefa aydan dedi: Onu açık olsun bana yeter düşündugum bir şey yok kafam karışık sıralamalar çok mu kötü idare eder mi hiç calismayan biri icin. Genişletmek için tıkla... EA ve TYT çalışmayan için normal. Açıktan bölüm tavsiyesinde bulunacam size. Az sonra. Örgün veya açıktan olması fark eder mi?
S Sefa aydan Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 Quantum9 dedi: EA ve TYT çalışmayan için normal. Açıktan bölüm tavsiyesinde bulunacam size. Az sonra. Örgün veya açıktan olması fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Örgün daha iyi benim için bulunduğum yerden kurtulmak istiyorum
Quantum9 dedi: EA ve TYT çalışmayan için normal. Açıktan bölüm tavsiyesinde bulunacam size. Az sonra. Örgün veya açıktan olması fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Örgün daha iyi benim için bulunduğum yerden kurtulmak istiyorum
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Temmuz 2023 #6 Antalya Akdeniz Üniversitesi - Elektrik veya Elektronik teknolojisi yazabilirsiniz.