Açık üniversite tercih edilmeli mi?

Merhaba ben açık üniversite düşünüyorum. Hem kendi alanımda gelişmek hem de iş öğrenmek için bir yerde çalışmak istiyorum. Eğer örgün eğitimde okur isem 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum.

Bana kalırsa okunabilir hocam. Şahsen ben polislik ya da askerlik istediğim için üniversiteyi bir KPSS aracı olarak görüyorum.

Diploman yoksa ve örgün okuma imkanın yoksa olabilir. Ama diploma dışında pek bir şey vermez.

Hocam bölümüm yazılım olduğu için açık üniversitede yazılım dillerini falan öğrenmek istiyorum mühendislik tutturamayacağım için 2 yıllık bölümlerde iyi olmadığı için boşuna vakit kaybetmek istemedim şahsen

Hocam bölümüm yazılım olduğu için açık üniversitede yazılım dillerini falan öğrenmek istiyorum mühendislik tutturamayacağım için 2 yıllık bölümlerde iyi olmadığı için boşuna vakit kaybetmek istemedim şahsen

Açık üniversitenin yazılım sektöründe diploma açısından pek bir artısı olmuyor. Dediğim gibi "diplomam var" demek dışında iş hayatında da bir avantajı olmaz. Hiç diplomanız yoksa ve hali hazırda sektördeyseniz olabilir, ancak örgün okuma imkanınız varsa elbette öncelik örgün olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı