Açıklanmasını istediğiniz gizemler?

Korsanın hırsızlık olduğunu kabul ediyorum ama Türkiye şartlarında bir oyuna 600 TL vermeyip korsan oynayan insana laf etmem, gayet rahat uyur bence.
600 lira vermeden, kampanyalardan ve aboneliklerden faydalanabilir, 400 liralık oyunu 5 liraya bile edinebilir. Korsanı meşrulaştıramazsınız.

600 lira vermeden, kampanyalardan ve aboneliklerden faydalanabilir, 400 liralık oyunu 5 liraya bile edinebilir. Korsanı meşrulaştıramazsınız.

Korsanı meşrulaştırmadım, korsana karşıyım zaten.
Türkiye şartlarında oyuna para veremeyecek insanların korsan kullanmasına "laf etmem" dedim, "katılılyorum, doğru yapıyorlar" demedim.

Korsanı meşrulaştırmadım, korsana karşıyım zaten.
Türkiye şartlarında oyuna para veremeyecek insanların korsan kullanmasına "laf etmem" dedim, katılılyorum demedim.
Ben de sana katılıyorum, yurtdışında falan korsan kullanılıyor bizde alım gücü bu kadar düşükken korsan kullanmak zorunlu gibi bir şey.

Kara deliğin içinde ne var? Dünya'daki canlılar dışında hangi canlılar var? 51. Bölge'de neler dönüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…