"aciklisesinavsorulari" sitesi virüslü mü?

akmuse

Hectopat
Daha fazla  
Aciklisesinavsorulari linkli siteden bir bilgi bakacaktım fakat sitenin yanındaki kırmızı Kaspersky ibaresini görmemiştim dalgınlıktan. Girmeye çalıştığımda Kaspersky siteyi yüklemedi. Yaklaşık 8-9 tane de bildirim geldi erişim reddedildi diye Kaspersky'dan. Daha sonrasında Kaspersky'la tam tarama yaptım temiz çıktı, Kaspersky'ın kendi yaptığı rootkit taraması da temizdi. Malwarwbytes taraması da temiz çıktı. Kaspersky sitenin yüklenmesini engellediği için virüs bulaşmamıştır herhalde ama endişem Kaspersky internet Security değil de Cloud Free kullanmam. Belki Cloud Free'nin göremediği, aradan kaçan bir şey olmuştur. Bu sitenin ne gibi bir virüs barındığını bilen veya öğrenebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim cevabın için. Bu arada belirtmeyi unutmuşum Kaspersky bildirimlerinde veri kaybı tehditi yazıyordu. Kaspersky kendi sitesinde veri hırsızlığı ve veri kaybı tehditi diye ikiye ayırmış. Veri kaybı tehditi dosya silen cinsten bir şey, veriyi çalmak yerine anladığım kadarıyla. O yüzden içim bir nebze rahatlamıştı. İki üç gün boyunca da bilgisayarı takip ettim herhangi bir değişikliğe denk gelmedim. Bir sorun yok herhalde sizin dediğiniz gibi de. Sağol tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı