Açıköğretim kayıtları kapalıyken geçiş yapılabilir mi?

aardaa

Hectopat
Yer
İstanbul
@333365 hocam başka konuda açık liseye şu anda geçilmiyor demişlerdi ama bizim okulun müdür yardımcısı devamsızlığı 29.5 gün olanları açık öğretime aldı bugün o nasıl oluyor? Açık öğretime kayıtlar kapalı değil mi?

@aardaa açık liseye müdür alamaz ki. Halk eğitim merkezine gitmesi gerekir, mesleki açık öğretim mi acaba diyeceğim de onun da kayıt süreleri bitmiş olması lazım.

Arkadaşlar açık lise kayıtları hangi aylarda açılıyor?

@aardaa açık liseye müdür alamaz ki. Halk eğitim merkezine gitmesi gerekir, mesleki açık öğretim mi acaba diyeceğim de onun da kayıt süreleri bitmiş olması lazım.

Bilmiyorum hocam 2 hafta önce söylemişti arkadaş müdür yardımcısına açık lise için müdür yardımcısıda biraz beklemesini söyledi aldırdılar.

@aardaa kayıtları bitti ve sınavları yapıldı. Geçebilmesi imkansız, üçüncü dönem sınavları olacak Temmuz ayında. Ona da yeni kayıt almıyorlar, 18 yaş ve üzeri başvurabiliyor bir de.

@aardaa yani geçememesi lazım. Bir yanlışınız olmalı.

@aardaa ikinci dönem sınavları zaten yapıldı. Ben de anlamadım, neyin kaydıysa artık Üçüncü dönemdir muhtemelen, yeni öğrenci kaydı almıyor o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…