Açıktan okurken çalışılır mı?

Utes

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar askerliği uzatmak için açıktan okumayı düşünüyorum aynı zamanda çalışmak istiyorum.
Fabrika da sigortalı resmi şekilde çalışsam vergi ödesem iş girişim olsa vs aynı zamanda açıktan okuduğum için öğrenci olarak gözüksem askerliğim uzar mı? İş girişim olduğu için tecilde sıkıntı yaratır mı?

Okuyabilirsin sadece belli dönemlerde okula gidip sınava göröüyrosun bu çalışmana engel olmaz. Askerlik sorun çıkarabilir ama.

Kanka hiç uzatmadan askere git nereye kadar kaçacaksın

Okuyabilirsin sadece belli dönemlerde okula gidip sınava göröüyrosun bu çalışmana engel olmaz. Askerlik sorun çıkarabilir ama.

Okula gidilmiyor Online üzerinden giriliyor sınavlara

Eğitim sebebiyle askerliği tecil edebilirsiniz. Çalışmanın askerlik tecili ile herhangi bir ilgisi yok.

Okula gidilmiyor Online üzerinden giriliyor sınavlara

Eee ne değişti şu an? Corona'dan önce dediğim şekilde idi şimdi Online olmuş sonuç olarak belli dönemde sadece hafta sonu oluyor sınavlar.

Eğitim sebebiyle askerliği tecil edebilirsiniz. Çalışmanın askerlik tecili ile herhangi bir ilgisi yok.

Var hocam işe girerken bakabiliyorlar sonuçta kimse istemez o kadar çalışan eğitip askerlik için gitmesini. İşe alırken soranlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…