sufrawni Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2025 #1 12. sınıftayım ve açığa geçtim bunlardan hangisini seçmem lazım? Hocalarım 4. seçenek dedi ama onu seçersem mezun olarak gözükmeyecek miyim? Dosya Ekleri resim_2025-02-08_163850184.png 37,6 KB · Görüntüleme: 79
12. sınıftayım ve açığa geçtim bunlardan hangisini seçmem lazım? Hocalarım 4. seçenek dedi ama onu seçersem mezun olarak gözükmeyecek miyim?
Strow Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 995 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Şubat 2025 #2 Ben zamanında 1. seçeneği seçmiştim. Sizin de seçmenizi tavsiye ederim, 4. seçenek pek uygun değil gibi durumunuza.
Ben zamanında 1. seçeneği seçmiştim. Sizin de seçmenizi tavsiye ederim, 4. seçenek pek uygun değil gibi durumunuza.
sufrawni Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2025 #3 Strow dedi: Ben zamanında 1. seçeneği seçmiştim. Sizin de seçmenini tavsiye ederim, 4. seçenek pek uygun değil gibi durumunuza. Genişletmek için tıkla... Genelde mezunların seçtiğini gördüm bu yüzden ben de böyle düşündüm teşekkür ederim.
Strow dedi: Ben zamanında 1. seçeneği seçmiştim. Sizin de seçmenini tavsiye ederim, 4. seçenek pek uygun değil gibi durumunuza. Genişletmek için tıkla... Genelde mezunların seçtiğini gördüm bu yüzden ben de böyle düşündüm teşekkür ederim.