Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama ben bilgisayarı bıraktım onun yerine makine ya da elektrik elektronik düşünüyorum yine de sağ olun çok yardımcı oldunuz aslında açıktan okumak daha mantıklıymış hem çalışırım hem eve geldiğimde video izler çalışırım. Şimdi anlamak için tekrar ediyorum bu son seneyide okuduktan sonra üniversite sınavına giriyorum, üniversite olarak Kocaeli Üniversitesi eğer onu kazanırsamda oraya gidip açık okuyacağımdan bahsedeceğim sanırım işlemler hallolduğunda dönem başı ücretini veriyorum o üniversitenin sistemide bana ders notunu, testleri atıyor ve kendim çalışıyorum doğru mu? (olursa 4 yıl okuyacağım bu arada(1. yılıda tamamladıktan sonra stajlara başlarım))
Hocam yavaş yavaş kafama oturdum üniversitede dirket açığa geçilmiyormuş 2 yıl okuyup DGS sınavı ile açığa gidiyormuşuz dayımda öyle yaptı. Bu sene her gün başım ağrıya ağrıya çalışacağım ve inşallah Kocaeli Üniversitesi'ni kazanacağım. Ya elektrik ya da makine mühendisliği düşünüyorum yavaş yavaş onu da netleştiririm.