Açıktan YBS okunur mu?

SAUL GOODMAN07

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, hukuk 1. sınıfa gidiyorum. Yazılıma ilgim var ve ileride bunu hukukla birlikte kullanmak istiyorum. Sizce açıktan İstanbul Üniversitesi YBS yazılır mı?

Herkese merhaba, hukuk 1. sınıfa gidiyorum. Yazılıma ilgim var ve ileride bunu hukukla birlikte kullanmak istiyorum. Sizce açıktan İstanbul Üniversitesi YBS yazılır mı?

Açıköğretim diplomasının yazılım sektöründe hiçbir karşılığı yok. İş ilanlarından filtreden elenirsin. İşveren gözünden hiçbir değeri yok. O yüzden açıköğretimden alacağın bir diplomanın işe yaramasını istiyorsan başka bölüme bakmanı öneririm.

YBS örgün okursan yazılım sektöründe oldukça işe yarayan bir bölüm. Gerek staj imkanı, gerek proje ödevleri, gerek network açısından okurken kendisini geliştiren bir öğrenciye büyük imkanlar sunuyor. Ancak açıköğretim YBS bu dediklerimin hiçbirini sunmuyor.

Boşa 4 yılını kaybetmekten başka bir şeye yaramaz, illaki açıköğretimden bir bölüm tercih etmek istiyorsan sağlık bölümlerine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…