Acil üçgenler fasikülü iyi midir?

Itsmecarljohnson

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da gordugunuz gibi acil ucgenler fasikulu almayi dusunuyorum, sizce nasıl, geliştirir mi (denemelerde Max 3 net yapabiliyorum)?

Arkadaşlar başlıkta da gordugunuz gibi acil ucgenler fasikulu almayi dusunuyorum, sizce nasıl, geliştirir mi (denemelerde Max 3 net yapabiliyorum)?
Bence direk üçgenler yerine bir soru bankası alın mesela ENS yayınları çok güzel alabilirsiniz.

Bence direk üçgenler yerine bir soru bankası alın mesela ENS yayınları çok güzel alabilirsiniz.
Seviyesi nasil Hocam onun bide acil ucgenler fasikulu hakkindada yorum yaparsaniz sevinirim

Hocam bence genel bi geometri testi alın onu bitirin zaten sene boyu en az 2-3 geo testi bitirmek şart.
Hocam elimde 3d 345 ve bilgi sarmal var sirasiyla hangisiyle gitmem daha uygun

Seviyesi nasil Hocam onun bide acil ucgenler fasikulu hakkindada yorum yaparsaniz sevinirim

Hocam elimde 3d 345 ve bilgi sarmal var sirasiyla hangisiyle gitmem daha uygun
Hocam Bilgisarmalın seviyesi zor, zaten en son çözülecek kaynaklar arasında. Önce Acil yayınlarının İlaç geometrisini alın bitirin ardından 345'i çözün ardından da Bilgisarmal atarsanız araya TYT-AYT fark etmez geoda elinize su döken olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı