I Itsmecarljohnson Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar başlıkta da gordugunuz gibi acil ucgenler fasikulu almayi dusunuyorum, sizce nasıl, geliştirir mi (denemelerde Max 3 net yapabiliyorum)?
Arkadaşlar başlıkta da gordugunuz gibi acil ucgenler fasikulu almayi dusunuyorum, sizce nasıl, geliştirir mi (denemelerde Max 3 net yapabiliyorum)?
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Denemelerde üçgenlerden zaten 3-4 tane falan soru çıkıyor?
Temsa Hectopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 1.224 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Adana, Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6 FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran 32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12 1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s) Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W Cinsiyet Erkek Meslek 3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber... 11 Ekim 2024 #3 Itsmecarljohnson dedi: Arkadaşlar başlıkta da gordugunuz gibi acil ucgenler fasikulu almayi dusunuyorum, sizce nasıl, geliştirir mi (denemelerde Max 3 net yapabiliyorum)? Genişletmek için tıkla... Bence direk üçgenler yerine bir soru bankası alın mesela ENS yayınları çok güzel alabilirsiniz.
Itsmecarljohnson dedi: Arkadaşlar başlıkta da gordugunuz gibi acil ucgenler fasikulu almayi dusunuyorum, sizce nasıl, geliştirir mi (denemelerde Max 3 net yapabiliyorum)? Genişletmek için tıkla... Bence direk üçgenler yerine bir soru bankası alın mesela ENS yayınları çok güzel alabilirsiniz.
I Itsmecarljohnson Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 The Notorious dedi: Denemelerde üçgenlerden zaten 3-4 tane falan soru çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ucgenleri bilmek obur konulari kolaylaştirdigi için istiyorum
The Notorious dedi: Denemelerde üçgenlerden zaten 3-4 tane falan soru çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ucgenleri bilmek obur konulari kolaylaştirdigi için istiyorum
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 Itsmecarljohnson dedi: Hocam ucgenleri bilmek obur konulari kolaylaştirdigi için istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bence genel bi geometri testi alın onu bitirin zaten sene boyu en az 2-3 geo testi bitirmek şart.
Itsmecarljohnson dedi: Hocam ucgenleri bilmek obur konulari kolaylaştirdigi için istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bence genel bi geometri testi alın onu bitirin zaten sene boyu en az 2-3 geo testi bitirmek şart.
I Itsmecarljohnson Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #6 Temsa dedi: Bence direk üçgenler yerine bir soru bankası alın mesela ENS yayınları çok güzel alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Seviyesi nasil Hocam onun bide acil ucgenler fasikulu hakkindada yorum yaparsaniz sevinirim The Notorious dedi: Hocam bence genel bi geometri testi alın onu bitirin zaten sene boyu en az 2-3 geo testi bitirmek şart. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde 3d 345 ve bilgi sarmal var sirasiyla hangisiyle gitmem daha uygun
Temsa dedi: Bence direk üçgenler yerine bir soru bankası alın mesela ENS yayınları çok güzel alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Seviyesi nasil Hocam onun bide acil ucgenler fasikulu hakkindada yorum yaparsaniz sevinirim The Notorious dedi: Hocam bence genel bi geometri testi alın onu bitirin zaten sene boyu en az 2-3 geo testi bitirmek şart. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde 3d 345 ve bilgi sarmal var sirasiyla hangisiyle gitmem daha uygun
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #7 Itsmecarljohnson dedi: Seviyesi nasil Hocam onun bide acil ucgenler fasikulu hakkindada yorum yaparsaniz sevinirim Hocam elimde 3d 345 ve bilgi sarmal var sirasiyla hangisiyle gitmem daha uygun Genişletmek için tıkla... Hocam Bilgisarmalın seviyesi zor, zaten en son çözülecek kaynaklar arasında. Önce Acil yayınlarının İlaç geometrisini alın bitirin ardından 345'i çözün ardından da Bilgisarmal atarsanız araya TYT-AYT fark etmez geoda elinize su döken olmaz.
Itsmecarljohnson dedi: Seviyesi nasil Hocam onun bide acil ucgenler fasikulu hakkindada yorum yaparsaniz sevinirim Hocam elimde 3d 345 ve bilgi sarmal var sirasiyla hangisiyle gitmem daha uygun Genişletmek için tıkla... Hocam Bilgisarmalın seviyesi zor, zaten en son çözülecek kaynaklar arasında. Önce Acil yayınlarının İlaç geometrisini alın bitirin ardından 345'i çözün ardından da Bilgisarmal atarsanız araya TYT-AYT fark etmez geoda elinize su döken olmaz.